Vivo X20 Plus UD se čtečkou otisků v displeji se představí již pozítří

2× aktualizováno
Vivo X20 Plus UD se čtečkou otisků v displeji se představí již pozítří
  • Rok 2018 zřejmě konečně přinese čtečku otisků prstů v displeji, první bude výrobce Vivo
  • Objevily se navíc další informace o chystaném modelu X20 Plus
  • Výbava bude patřit do vyšší třídy

Aktualizováno 22. 1. 2018

První smartphone se čtečkou otisků prstů ukrytou pod displejem se představí již pozítří. Čínské Vivo rozeslalo novinářské pozvánky, na kterých oznamuje 24. leden 2018 jako datum premiéry.

Vivo X20 Plus UD

Aktualizováno 19. 1. 2018

Příchod inovovaného Vivo X20 Plus UD je dle všeho na spadnutí, k představení má dojít už 25. ledna. Půjde vzhledově o shodný telefon s modelem Vivo X20 Plus, však na novince již nebude čtečka na zadní straně, nýbrž bude schována v displeji. Cena by dle spekulací neměla překročit částku 16 tisíc korun s daní.

Původní text ze 17. 1. 2018

Na nedávno skončeném veletrhu CES 2018 jsme si mohli vyzkoušet vůbec první zařízení disponující čtečkou otisků prstů v displeji. Revoluční řešení demonstrovala společnost Synaptics na prozatím nekonkrétním telefonu od výrobce Vivo. Dodejme, že ačkoliv se čínské telefony Vivo na našem trhu neprodávají, jde o jednoho z největších světových výrobců. Celé řešení i jeho fungování jsme vám podrobně popsali v našich prvních dojmech. Aktuálně se však budeme věnovat samotnému telefonu, který by měl co nevidět dorazit.

Vivo X20 Plus UD

Má se jednat o Vivo X20 Plus UD. Právě poslední dvě písmena jsou klíčová a měla by označovat přítomnost čtečky otisků prstů v displeji. Novinka má oslnit potřebným OLED panelem s úhlopříčkou 6,43 palce a rozlišením 2 160 × 1 080 pixelů. Známe též rozměry, které mají činit 165,2 × 80,02 × 7,35 milimetrů. Hmotnost se zastaví na 183 gramech a hardware má stát na prozatím neznámém procesoru s taktem 2,2 GHz a 4GB operační paměti. Pro vaše data bude připravena 128GB interní paměť a slot pro paměťovou kartu.

Poslední známé informace zmiňují duální fotoaparát s kombinací 12 a 5 megapixelů, čelní kamerku s 12 megapixely a baterii o kapacitě 3 800 mAh. Vivo X20 Plus UD bude nabízen v matně černé, černo-zlaté, růžovo-zlaté a odstínu šampaňské. K představení by mohlo dojít ještě během prvního čtvrtletí letošního roku.

Zdroj: shouji.tenaa.com, gadgets.ndtv.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze