Virtuál Centropol snižuje ceny roamingu: odchozí hovory za 2,10 Kč

7

Ceny za hovory ze zahraničí každým rokem klesají a ani letošek není výjimkou. Rázně ke snížení cen přistoupil virtuální operátor Centropol, který zveřejnil nový ceník a nebojí se ani srovnání s konkurencí. Cena za odchozí hovor v jeho případě klesla na 2,10 Kč.

Centropol logo

Letní prázdniny začínají a s nimi i pobyty v zahraničí. I letos pokračuje pád dříve velmi vysokých cen, které českým turistům téměř bránili v používání jejich mobilních telefonů během pobytu v cizině. „Evropská unie zatím o zrušení speciálních roamingových cen stále jen vyjednává, my jsme se rozhodli přejít rovnou do budoucnosti a našim zákazníkům nabídnout toto léto ceny stejné nebo velmi blízké těm, které platí v domácí síti,“ říká Brand Manager operátora CENTROPOL Michal Hájek.

Centropol se nebojí ani přímého porovnání s konkurenčními operátory. A není se čemu divit, protože především cena za odchozí volání v rámci zóny, případně do České republiky je oproti velkým operátorům výrazně nižší. Konkurovat ceně 2,10 Kč za minutu hovoru může jen Mobil od ČEZ. Výraznější rozdíl lze pak spatřit také u využívání dat, kde je 1 MB u Centropolu levnější o více než 1,50 Kč.

Porovnání roamingových cen léto 2015 (zóna 1-EU) Volání v rámci zóny a do ČR Příchozí hovory SMS MMS Data
Centropol 2,10 Kč 1,60 Kč 1,50 Kč 6 Kč 5 Kč
Vodafone 6,30 Kč 1,66 Kč 1,99 Kč 6,63 Kč 6,63 Kč
O2 3,50 Kč 1,50 Kč 1,50 Kč 6,60 Kč 6,60 Kč
T-Mobile 6,29 Kč 1,66 Kč 1,99 Kč 6,63 Kč 6,63 Kč
Mobil od ČEZ 2,20 Kč 1,66 Kč 1,99 Kč 6,63 Kč 6,63 Kč

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
choose
V dnešní době je pár možností jak si zajistit levné volání. Pokud by někoho zajímaly opravdu výhodné tarify pro rodinu, firmu nebo i jednotlivce napište si o podrobnější info na xchoose@email.cz Rozhodnete se na základě zaslaných informací :) Na staří této nabídky nezáleží napište si kdykoli.
Standa
A roamingová nabídka Go Mobilu kde stojí minuta 2,50 Kč a 1 MB dat 3,50 Kč je taky mnohem zajímavější než velká trojka. A to mají přijít i datovým balíčkem v roamingu kde klesne cena určitě taky. U velké trojky podle mě zůstávají lidi z lenosti a neschopnosti si ten přechod vyřídit. Už je dokázáno že spousty lidí absolutně nevyužije svůj paušál od velkého operátora a ten jen vesele rejžuje na hlouposti těchto osob.
millhaus
A co EMTECKO volani 2,- sms 1,- a data 1MB 3,-
D A T A
To mne nezajímá.

Zajímá mne toto:
Když jedu na 12 dní na Sicílii, jakou místní SIM kartu si mám koupit do svého DualSIM (Lenovo Z2 Pro) kvůli datům?
Tzn. kdo v Itálii nabízí nějakou předplacenku s nějakým (alespoň 1GB) rozumným FUPem a rozumnou rychlostí (LTE či 3G) a rozumným pokrytím?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze