Víme, jak fotí Sony Ericsson K850i

4

Na zahraničním serveru phonedaily.com se nedávno objevily fotografie pořízené Sony Ericssonem K850i. Zajímá vás, jak fotí 5 Mpx Cyber-shot švédsko-japonského výrobce? Bude konkurovat slavné Nokii N95 a nově představenému Samsungu G800?

Nedávno jste si mohli přečíst o "omylu" Sony Ericssonu, kdy se na oficiálních stránkách společnosti objevily fotky z běžného digitálního fotoaparátu, prezentované jako fotografie pořízené SE K850i. Nyní se na internetu objevily fotky pořízené Sony Ericssonem K850i a můžete tak porovnat, jak hodně se kvalita fotografií liší.

Ze samotných fotografií jsem převážně "zklamán". Musíme ovšem podotknout, že se nejspíše stále jedná o fotografie z předprodejního vzorku, a tak je možné, že velké množství šumu a občasná neostrost v prodejních kusech nebude tak patrná. Malý čip a vysoké rozlišení je však kombinace, která bude na výsledných snímcích vždy (alespoň trochu) znát. Přesto se SE K850i určitě řadí mezi elitu fotomobilů a už se jen můžeme těšit, až se dostane na pulty českých obchodů.

Všechny fotografie naleznete na serveru phonedaily.com.
Diskuze ke článku
oddie
Nesmime zapomenout ze nejde jen o fotak ale hlavne o fotografa. Jas a uhel udela hodne. A s tima barvama - do vanoc casu dost...
martin
No teda s tymito fotkami sa SE velmi chvalit nemoze , lepsie som videl od svojho Samsungu U700 ( inak skvely mobil !!! )
swer
martin a pockaj ake pekne budu z G800...SE uz ide k srackam s tym poslednym v com ako tak vynikal...jou
ttt
Nádherný fotky. Co by jste od telefonu nechtěli?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze