Viber novou aktualizací vylepšuje design a zrychluje komunikaci

1
Viber novou aktualizací vylepšuje design a zrychluje komunikaci
  • Viber aktualizuje aplikaci za cílem vylepšit design a zrychlit komunikaci
  • Nová podoba aktualizace je aktuálně dostupná pro iOS, na Android se dostane později

Viber přináší vice než jedné miliardě registrovaných uživatelů na celém světě možnost vyměňovat si nyní zprávy dvakrát rychleji. Přichází také s novým vylepšeným designem pro efektivní chatování.

Viber

Posílali jste si někdy zprávy s přáteli a říkali si, jestli je vůbec otevřeli a proč jim trvá tak dlouho vám odpovědět? Viber nyní přenáší chatování do reálného času a umožňuje vám, abyste byli ještě v lepším kontaktu se svými přáteli. Všichni uživatelé Viber mají nyní možnost:

  • Posílat zprávy rychleji než dříve: Zprávy jsou nyní doručovány dvakrát rychleji a vaše konverzace tak jsou přirozenější.
  • Rychlejší ikony pro status zpráv: Nové ikonky pro status doručení zpráv umožňují vidět, jestli zpráva byla odeslána, doručena a přečtena.
  • Větší a jasnější chatovací bubliny: Jasnější barvy a větší chatovací okénka umožňují lépe se na zprávy soustředit, ale také vidět více obsahu na první pohled.
  • Jasnější GIFy, fotky a videa: Nyní na obrazovce uvidíte větší a kvalitnější náhledy fotek a videí, které obdržíte.

Kromě novinek Viber zajišťuje šifrování komunikace na obou koncích, a stává se tak bezpečnějším messengerem. Uživatelé aplikace si proto mohou být jistí, že jejich informace a data nejsou sdíleny s třetími stranami. Vidět je nemůže ani Viber – uživatelé tak mají 100% soukromí.

„Snaha zajistit milionům uživatelů výjimečný komunikační zážitek je to, co nás neustále žene kupředu. Chtěli jsme uživatelům poskytnout lepší vizuální zážitek a uživatelsky efektivnější aplikaci,“ řekl Ofir Eyal, VP Product, Viber. „Všechno, co děláme se soustředí na to, jak spolu komunikujeme a jak se propojujeme. Nyní uživatelům kdekoliv na světě přinášíme nejrychlejší službu, která ale také zajišťuje zábavný a vizuálně hezký zážitek.

Možnost posílat rychlejší zprávy mají nyní uživatelé iPhonů. Pro uživatele Androidů bude tato novinka dostupná v blízké době.

Stáhnout Viber

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Diskuze ke článku
Maac
Tedy barevné háčky mi jako oznámení, ze byla zpráva přečtena moc super nepřijdou. Dříve jeden koukl a videl jasně napsáno prectena nebo doručena. Teď musim zaostřovat na prtave háčky, jejichž barva pri nizkm kontrastu displeje vubec nejde rozeznat. Pro mě je to zhoršení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze