Vertu Constellation: živé fotografie absolutního luxusu

2

Nejnovější milionářský telefon s exkluzivními službami a materiály na živých fotografiích. Nejdražší varianta z bílého zlata, diamantů a bílé kůže vás přijde na více než 1 000 000 Kč. Něco takového opravdu na ulici běžně nepotkáte.

Internetový magazín Sybarites.org, krerý se zabývá recenzemi luxusního zboží, se tentokrát rozhodl otestovat nejdražší mobilní telefon současnosti - Vertu Constellation. Ceny se však liší od kusu, podle toho, kolik drahých kovů, kůže a diamantů si zákazník poručí. Nejlevnější varianta stojí kolem 130 000, někde uprostřed stojí modely ze zlata a platiny. Nejdražší varianta s povrchem z bílého zlata posázeného diamanty vás přijde na více než 1 300 000 Kč.

Značka Vertu je luxusní odnoží finské Nokie, která se však vazby snaží co nejvíce kamuflovat. Při pohledu na uživatelské prostředí Constellation však poznáváme známou Series 40. Název nejnovější řady telefonů Vertu je odvozen od legendárního letadla Lockheed Constellation létající pod druhé světové válce přes Atlanticlý oceán. Prostředí telefonu tak je obohaceno o grafické prvky z leteckého prostředí. Co však luxusní telefony Vertu odlišuje od obyčejných přístrojů je speciální služba Consierge. Po stisku speciálního tlačítka se dovoláte na bezplatnou asistenční linku, jejíž operátoři vám pomohou s rezervací letenek, hotelů či nalezení podniků a restaurací.


Také balení Vertu Constellation je vskutku luxusní záležitostí

Funkční výbava nového Vertu je lepší, než by se mohlo zdát. Prostředí a všechny funkce jsou stejné, jako například u Nokie 8800. Constellation má rozměry 109 x 45 x 15 mm, hmotnost se však u jednotlivých provedení liší. Nejlehčí model z leštěné oceli má hmotnost rovných 140 gramů, naopak nejdražší a nejtěžší provedení z bílého zlata, diamantů a bílé kůže disponuje hmotností až 163 gramů. Součástí výbavy je Bluetooth, JAVA, přehrávač médií, organizér i vícepoložkový seznam. GPRS a EDGE poslouží pro aktualizace funkce "Cestovatel", která uživatele informuje o aktuálním počasí, času a dalších specifikách vybrané destinace.

zdroj: sybarites.org

Diskuze ke článku
Katka
TO JE NÁDHERNÝ MOBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEN BY SE MI ĽÍBIL.STAČIL BY MI TEN \"NEJLEVNĚJŠÍ\":o)MOŽNÁ SI HO KOUPÍM,AŽ BUDU DOSPĚLÁ:o)JESTLI BUDOÜ PENÍZKY:o)
erik
je to fakt dobry telefon som snim spokojny.na slovensku ho myslim nema este nikto.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze