Velká soutěž o špičkové Sony Xperia Z1 na mobilenet.cz

1

Na mobilenet.cz vám přinášíme často soutěže, mnohdy o hodně zajímavé ceny. A jedna taková je zde právě teď. V naší nejnovější soutěži totiž máte šanci vyhrát zbrusu nové Sony Xperia Z1, které ohromí špičkovou výbavou i zpracováním. Zkuste své štěstí a Xperia Z1 může být vaše!

Sony Xperia Z1 je vlajkovou lodí tohoto japonského výrobce pro druhou polovinu roku 2013 a do souboje s konkurencí se vrhá opravdu s plnou vervou. Zaujme elegantním kovovým voděodolným tělem s certifikací odolnosti IP55/58, velkým 5palcovým TRILUMINOS displejem, 20,7Mpx fotoaparátem a v neposlední řadě také v současnosti nejvýkonnějším čipsetem od Qualcommu, Snapdragonem 800. Telefon máme také v redakci a pečlivě jej testujeme. Přinesli jsme vám už také první dojmy s podrobným videopohledem.

Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z1 může být už příští týden vaše...

Sony Xperia Z1 vstoupí na trh až 30. září, Sony ale plánuje exkluzivní předprodej už o týden dříve, a to v prodejně Sony ELVIA pro na pražském Karlově náměstí. Xperii Z1 si v této prodejně budete moci zakoupit ve speciálním nočním prodeji v pondělí 23. září ve 22:00. Zásoby ale budou omezené a vystačí jen pro několik prvních desítek zájemců. Pokud ale nechcete mrznout v zimě před prodejnou, můžete na mobilenet.cz získat v naší soutěži Sony Xperia Z1, stačí se zúčastnit jednoduché ankety.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí vyjádřit svůj názor na to, která vlastnost nebo funkce nového Sony Xperia Z1 je podle vás nejlepší. Žádná odpověď není správná, chceme anketou jen zjistit, čeho si na novince ceníte nejvíce a čím vás nejvíce oslovila. V druhé otázce zaškrtněte, na kterých sociálních sítích mobilenet.cz sledujete.

Soutěž probíhá od 18. 9. 2013 do 24. 9. 2013. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky