Vánoční dárek pro sportovce? Novinky z řady Samsung Gear jsou sázka na jistotu

Vánoční dárek pro sportovce? Novinky z řady Samsung Gear jsou sázka na jistotu

Samsung letos na podzim uvedl hned tři nové produkty ze své řady Gear, která je zaměřena na všechny, kteří mají rádi aktivní životní styl. Elegantními hodinkami Gear Sport, chytrým fitness náramkem Gear Fit2 Pro a v neposlední řadě revolučními bezdrátovými sluchátky Gear IconX se trefíte do černého pod stromečkem každého sportovního nadšence.

Sportovní elegance, to je Gear Sport

Všichni milovníci čistých linií dozajista ocení elegantní chytré hodiny Gear Sport. Sportovně založení muži se mohou po svátečním hodování pustit do plnění stanovených sportovních a zdravotních cílů, přičemž budou hodinkami informování o doporučených fyzických, ale i výživových aktivitách i v režimu off-line. Samsung tyto stylové hodinky vybavil kruhovým ciferníkem s minimalistickým okrajem a 1,2palcovým Super AMOLED displejem se zdokonaleným uživatelským rozhraním, které sportovci ocení zejména při sledování potřebných notifikací během samotného pohybu.

Samsung Gear Sport

Hodinky jsou voděodolné až do 5 ATM nebo 50 metrů a vyrobeny z velmi odolného materiálu.K dostání jsou ve dvou barevných variantách; modré a černé, přičemž se dají dobře kombinovat s dalšími barevnými doplňky. Chytrými hodinkami můžete pod stromečkem potěšit za doporučenou maloobchodní cenu 8 990 Kč.

Kamkoliv s Gear Fit2 Pro

Budoucí majitelé chytrého sportovního náramku Gear Fit2 Pro budou mít radost z jeho multifunkčnosti, která z něj vytváří kousek vhodný na každý druh sportu. Náramek se může pochlubit pokročilým vestavěným sledováním trasy pomocí GPS, které běh nebo jízdu zaznamená s velkou přesností. Stejně tak jako hodinky Gear Sport, i náramek Gear Fit2 Pro je voděodolný až do 5 ATM nebo 50 metrů, což z něj společně s funkcí sledování plaveckých temp a tepové frekvence dělá ideálního partnera zejména pro všechny vyznavače vodních sportů.

Samsung Gear Fit2 Pro

Pro podrobné sledování aktivity poslouží 1,5palcový zakřivený Super AMOLED displej, který díky vysokému rozlišení usnadňuje čtení informací. Na výběr je ze dvou barevných verzí, černé a černo-červené. Gear Fit2Pro je svým univerzálním designem stylovým doplňkem jak pro muže, tak i pro ženy. Náramek koupíte za doporučenou maloobchodní cenu 5 990 Kč.

Gear IconX – pohodlný poslech bez zbytečných drátů

Minimalistická bezdrátová sluchátka Gear IconX svému majiteli poskytnou příjemný poslech hudby za jakékoliv situace; při cestě do práce, při sportu, ale i doma. Hudbu je možné poslouchat jak v online, tak offline režimu, a to při stažení oblíbených skladeb do počítače či smartphonu Samsung, nebo přes Bluetooth. Sportovní nadšenci ocení jak jednoduché ovládání telefonu hlasem pomocí klepnutí a přidržení prstu na sluchátku, tak i automatické sledování běhu pomocí aplikace Running Coach. Obě aktivity lze navíc provádět bez nutnosti použití samotného telefonu.

Samsung Gear IconX

Pro mnohé bude velkým lákadlem už jen samotný design sluchátek, který je laděný do černé, šedé a růžové varianty. Sluchátka Gear IconX se tak přímo nabízejí jako milý dárek pro ženy i muže všech věkových kategorií. Jejich lehkost a ergonomický tvar už jen umocní celkový zážitek z kvalitního poslechu hudby. Sluchátka je možné zakoupit za doporučenou maloobchodní cenu 5 990 Kč.