VAIO Z Canvas – high-end s Windows dorazí na trh v květnu

Značka VAIO se připravuje na znovuzrození, neboť se proslýchá, že brzy se tímto označením setkáme na několika mobilních telefonech a tabletech. Tablet s označením Vaio Z Canvas by mělo být zařízení, které bude soupeřit s těmi nejlepšími na trhu.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Podle nenovějších spekulací se s tímto tabletem setkáme v květnu a máme se opravdu na co těšit. VAIO Z Canvas bude zařízení, které velmi připomíná nejnovější Microsoft Surface Pro 3, když nabídne jak stojánek, tak i připojitelnou klávesnici.

vaio z canvas

Výbava má být i po hardwarové stránce velmi podobná zmiňovanému vzoru, když v něm najdeme procesor Intel i7 nebo grafický čip Intel Iris Pro. Displej nabídne na 12,3palcové uhlopříčce rozlišení 2 560 × 1 704 bodů. Pamět RAM bude nejspíše ve dvou konfiguracích, a to buď ve velikosti 8 GB nebo 16 GB. Očekáváme i 256GB SSD disk, který zaručí, že přístroj bude opravdu po všech stránkách plně vyhovující jako hlavní zařízení uživatele. Za nadstandardní výbavu se však také platí vyšší cena a tak očekáváme, že se bude pohybovat ve stejných relacích jako konkurence ze stáje firmy Microsoft.

Zdroj: rbmen.blogspot.com