V akci „Samsung výlov“ koupíte tři produkty a zaplatíte jen dva

7
V akci „Samsung výlov“ koupíte tři produkty a zaplatíte jen dva
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Akce trvá do 8. prosince, případně do vyprodání zásob
  • Zdarma je vždy nejlevnější produkt ze tří vybraných

Samsung oznámil spuštění akce „Samsung výlov“ v internetovém obchodě www.samsung.cz. V jejím rámci získá zákazník tří zakoupená zařízení za cenu dvou. Samsung dodává, že do akce jsou zahrnuty mobilní produkty, domácí spotřebiče, černá technika, ale také monitory a paměťové karty. Akce trvá do 8. prosince 2019 nebo do vyprodání zásob.

Samsung výlov

Mechanismus akce je jednoduchý. Pokud si zakoupíte tři různé produkty během akce „Samsung výlov“, nejlevnější dostanete zdarma, když jeho cena bude odečtena z nákupu. Barevné varianty jednotlivých produktů nejsou považovány za odlišný produkt a akci nelze kombinovat s jinými akcemi, které probíhají v obchodě www.samsung.cz a ve značkových prodejnách Samsung.

Tipy na nákup během Samsung výlovu

Samsung jako příklad uvádí koupi televizoru The Frame nebo QLED 8K, ledničky Family Hub a Samsungu Galaxy Note10+ 256 GB, kdy zdarma bude smartphone v hodnotě 28 999 Kč. Při kombinaci Galaxy S10+, chytrých hodinek Galaxy Watch Active2 44 mm a bezdrátových sluchátek AKG Y500 dostanete zdarma opět nejlevnější produkt: tím jsou v tomto případě sluchátka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Je to tady, nahoďte své sítě a připravte se na pořádný lov! 🎣 Připravili jsme si pro vás akci, kdy budete rybařit v Samsung vodách - a připravené pro vás máme moře skvělých produktů! 😉 ▪️ O co jde? O akci "Výlov Samsung", která by se dala popsat jako "ulovte 3 produkty, zaplaťte pouze 2." A to se vyplatí. 💰 ▪️ Které produkty si můžete pořídit? Lovit můžete napříč celým naším sortimentem (chytré telefony, tablety, televize, chladničky....). ✔️ ▪️ Kdy a kde akce probíhá? Od 2. 12. do 8. 12. v našich brandstorech a na našem e-shopu. 📅 ▪️ Další informace najdete v BIU. #samsungvylov #samsungczsk #3zacenu2

Příspěvek sdílený Samsung Česko a Slovensko (@samsungczsk),


Více informací o akci najdete na této stránce.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Nejdřív výlov a pak vypálení. Jen pozor, aby od toho nezačal hořet vánoční stromeček!!!
Sorny
Zato Huawai a podobné zlodějské firmy nabídnou minimálně pět,, kvalitních " věci za zlomek ceny jedné
Stáňa
Náhodou, docela příjemná akce :).
ABC
Hezká akce ale samsung není moje oblíbená značka

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze