Uniklo HTC Desire 626, dočkáme se ho již na MWC?

3

Je jasné, že s blížící se konferencí MWC v Barceloně se začne objevovat stále více utajovaných modelů, jedním takovým je například Desire 626 od HTC. I když se všichni těšíme hlavně na špičkové One (M8) Hima, svůj prostor by měla dostat i střední třída, kterou právě odhalená novinka bude reprezentovat.

Na blížícím se MWC v Barceloně bude k vidění mnoho novinek, konkrétně od společnosti HTC se můžeme těšit především na špičkového pokračovatele One (M9) Hima, ale jak se zdá, tak také na zástupce střední třídy. Model Desire 626 bude útočit kromě zajímavé funkční výbavy především povedeným designem, zajímavými barvami a možná také příznivou cenou.

Odhalené HTC Desire 626

O výkonnostní složku v Desire 626 by se měl starat osmijádrový procesor MediaTek s taktem 1,7 GHz, tomu by měly sekundovat 2 GB paměti RAM. Dostupná by však měla být také varianta se čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 410 (64bitová architektura) taktovaným na 1,2 GHz a 1 GB operační paměti RAM. Úhlopříčka displeje prozatím není jistá, rozlišení by se však mělo ustálit na hodnotě 1 280 × 720 pixelů.

O kvalitní fotografie se pak bude starat integrovaný fotoaparát s rozlišením 13 Mpx, sekundovat mu bude také přisvětlovací LED dioda. Stydět se nejspíše nebudete ani za selfie z přední kamery, ta totiž nabídne stále nadstandardní rozlišení 5 Mpx. Baterie pak nabídne veskrze průměrnou kapacitu 2 000 mAh. HTC Desire 626 nejspíše dorazí s Androidem 4.4 KitKat, aktualizace na Lollipop na sebe však podle všeho nenechá dlouho čekat.

Výřezy ve spodní a vrchní části (respektive v části pod vrchní a nad spodní „bradou“) naznačují, že by i Desire 626 mělo dostat dvojici stereo reproduktorů BoomSound, stejně jako například HTC Desire EYE, fotografie však nejsou tak kvalitní, abychom to mohli nyní potvrdit.

Zdroje: pocketnow.com, twitter.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Totálne okopirovane Lenovo P70:
5"HD/16/2GB/MT6752/13MP/5MP...
Akurát batéria je polovičná 2Ah Vs 4Ah
Cena bude zrejme vyššia ako u Lenova 6,5k Kč (235€)
mrtvá žížala
8core, 2000mAh, HD ? skok do zdi... Zminene Lenovo P70 se jevi jak dalsi uspesny kauf po P780, ktere prineslo prijatelny vykon a hlavne dlooouhou vydrz za solidni penize. + LTE je konecne argument pro evropu, vsak Lenovo se jako plnotucny cinan snazi prinaset produkty s LTE co to jde hned po Huawei.
Lukes - Ogier
Mně se ty barevné kombinace nelíbí. Podle mého subjektivního názoru bylo nejkrásnější HTC M7 v černé variantě (až na to červené logo vzadu - červenou barvu nesnáším)!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze