Udělejte si z Galaxy S6 komunikátor. Pomocí krytu s klávesnicí

10

Stýská se vám po telefonech s QWERTY klávesnicí? Pak je tady jedna netradiční náplast, která umožní takto rozšířit možnost vašeho Samsungu Galaxy S6 nebo Galaxy S6 edge. Vypadá jako kryt, ale uvnitř skrývá klávesnici.

Za produkcí stojí norská firma One2Touch a svůj výrobek pojmenovala SlimType Cover. Tvrdí o něm, že je to první kryt pro smartphone, do kterého je integrována klávesnice s NFC. Má mít příjemný textilní povrch a pro provoz s telefonem je potřeba nainstalovat speciální aplikaci. Pak budete moci využít nejenom písmena a čísla, ale také nejrůznější zkratky pro spouštění aplikací, jako je e-mail, prohlížeč apod.

SlimType Cover.

Samozřejmě až podrobný test prozradí, jak dobře se na klávesnici píše a jak moc velký posun to je oproti softwarové klávesnici na obrazovce. Na první pohled to vypadá zajímavě a ani cena není nejhorší. I když kryt nebyl ještě uveden na trh, předobjednávky slibují cenu 39 dolarů, což by i s daní mohlo být 1 200 korun. Na trh půjde trojice barevných variant: bílá, černá a červená.

SlimType Cover.

Líbí se vám tento nápad? Anebo je doba hardwarových klávesnic už dávno pryč?

Zdroje: businesswire.com, slimtype.com

Diskuze ke článku
Petr Lenk
Tak za pohybu nepoužitelné. Bral bych výsuvnou klávesnici ve stylu BB Priv, ovšem výsuvnou z delší strany....
Pítrsan
Inu, každé zboží si najde svého kupce. Když už, tak mě by se líbil koncept klávesnice zkombinovaný s powerbankou. Základna by tak byla hmotnější a udržela by na druhé straně i mobil. Nejsem hráč, ale předpokládám, že něco takového se už vyrábí ve formě ovladače her?
Jirkaone
Se slzou v oku vzpomínám na Nokii E7 a bomba řešení celého šasi s klávesnicí :)
Jirka.s
Nevypadá to špatně, ale je to jenom na to položit telefon na stůl a psát, při pohybu opravdu nepoužitelné a když nemám nic kam si telefon položit jako třeba v metru apod. tak taky. Ale jinak super nápad jak aspoň trochu zalepit díru na trhu v podobě chybějících qwerty telefonů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze