Tesco ambiciózně chystá vlastní tablet. Dorazit má před Vánoci

Jak je vidět, do průmyslu, který se zabývá vývojem a prodejem tabletů míří skutečně každá větší společnost. Důkazem toho je mimo jiné i skutečnost, že ven právě prosákly informace ohledně toho, že svůj první tablet hodlá brzy představit i u nás dobře známý obchodní řetězec Tesco.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



S touto poměrně šokující zprávou přišel deník Times. Ten dále uvádí, že Tesco hodlá vlastní tablet představit ještě před letošními Vánoci. Podrobnosti o produktu nejsou v současné době známy, ovšem mělo by se jednat o tablet přímo nabitý videi, hudbou, e-knihami ale hlavně speciálními aplikacemi Tesco včetně online nakupování. Tesco tak očividně napodobuje giganty typu Amazon či Google.

tescotablet

TIP: Tesco Mobile v ČR spustil služby virtuálního operátora

V souvislosti s Tesco tabletem se také ihned začalo spekulovat o 3G verzi, která by mohla využívat služeb virtuálního operátora Tesco mobile. Samozřejmě se očekává, že zařízení využije služeb operačního systému Android a přijde s velmi přijatelnou cenou.

Tablet Tesco ovšem nezní nijak zvlášť sexy. Možná ale pomůže masovému rozšíření mezi starší generace. Kdo z vás koupí svým prarodičům tablet s logem společnosti Tesco na zadní straně?

Zdroj: Engadget, The Sunday Times