Tesco Mobile dnes v ČR spustil služby virtuálního operátora

11

Dnešním dnem začal na našem trhu působit další virtuální operátor. Své služby spustil Tesco Mobile. V provozu jsou už také jeho webové stránky se samoobsluhou.

O příchodu Tesco Mobile jsme prvně slyšeli v polovině března. Minulý týden v pondělí pak proběhla tisková konference, na které jsme byli seznámeni s nabídkou a také datem spuštění služeb. To nastalo právě dnes. Kromě spuštění služeb viruálního operátora již také funguje webová adresa www.tescomobile.cz, kde si můžete celou nabídku pohodlně prohlédnout. Přehled naleznete i v našem článku, kde jsme tarify Tesco Mobile srovnali s konkurencí. Na zmíněných stránkách naleznete také internetovou samoobsluhu. V provozu je také informační linka na čísle 841 11 22 55.

Přečtěte si: Tesco Mobile: jaké nabízí tarify a jak obstojí v konkurenci?

„Česká republika je šestým trhem na světě, kde společnost Tesco uvádí na trh tuto inovativní službu. V Česku je naším partnerem společnost Telefónica,” říká Lucie Hadaričová, generální manažerka Tesco Mobile. Tesco Mobile je na českém trhu společností typu joint venture, kde obě strany, Tesco Stores ČR a Telefónica Czech Republic, drží stejný podíl. Zbrusu nový mobilní virtuální operátor bude těžit nejen ze spojení silné distribuční sítě a zákaznického servisu Tesco a ze špičkových technologií Telefóniky, ale také z rozsáhlých mezinárodních zkušeností Tesco mobile na ostatních trzích. Na mateřském trhu ve Velké Británii je Tesco Mobile zákazníky opakovaně oceňován právě za přístup k nim a během 10 let fungování získal více než 3 miliony uživatelů.

V nabídce Tesco Mobile objevíte například tyto mobilní telefony

Tesco Mobile také přichází s nabídkou telefonů. Aktuálně nabízí 8 různých telefonů. Nejlevnějším je Nokia 100, která nabízí barevný displej a klasickou klávesnici. Vyjde pouze na 569 Kč. Zvolit můžete také telefon se dvěma SIM kartami, který zastupuje Sony Xperia E Dual za 3 999 Kč. Vrcholem nabídky je Samsung Galaxy S III mini za 6 399 Kč, což je jedna z nejnižších cen v případě oficiální české distribuce. Pokud vás tato nabídka zaujala, neměli byste dlouho váhat, dle tiskové zprávy se jedná pouze o akční cenu.

Zdroj: TZ Tesco Mobile

Diskuze ke článku
Dan
Nabídku, jakou nám zde Tesco Mobile představilo, nechť si strčí do špic!
Kneblis
Absolutně nezajímavá nabídka. Počkám si na HELLOMOBILE, které za 170,- Kč nabízí 100 volných minut 100 volných sms a 100mb netu. :-)
Jirka1or
Milý TESCOMOBILE, odsoudili jste se Sami, BUDIŽ VÁM ZEMĚ LEHKÁ ...............................
Jirka1or
Milý TESCOMOBILE, odsoudili jste se Sami, BUDIŽ VÁM ZEMĚ LEHKÁ ...............................

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze