Telefony Xiaomi od listopadu zamíří do nabídky O2

1
Telefony Xiaomi od listopadu zamíří do nabídky O2
  • Čínská značka Xiaomi se od 1. listopadu zabydlí rovněž u operátora O2
  • Těšit se můžete na nové modely Redmi Note5A, Mi A1 nebo Mi MIX 2

Pokud jste stále nevěřili prodejcům, kteří u nás prodávali mobilní telefony značky Xiaomi, možná vás nyní přesvědčí jeden velký hráč. Pro prodej těchto čínských telefonů se rozhodl operátor O2, čímž se stal vůbec prvním operátorem v České republice, který dá Xiaomi šanci. „Podle nově aktivovaných zařízení v naší sítí vidíme, že Xiaomi je stále oblíbenější značka. Proto jsme se rozhodli ji zařadit do našeho portfolia a nabídnout zákazníkům nákup i s dalšími výhodami, jako je pojištění, možnost nákupu na splátky a kvalitní servis,“ podotýká Jindřich Fremuth, ředitel Komerční divize O2.

V nabídce O2 nebude chybět smartphone Xiaomi Redmi Note 5A za 3 595 Kč. Tento telefon zaujme tenkým tělem, 5,5palcovým displejem a 13megapixelovým fotoaparátem. V prodejnách i na e-shopu najdou zákazníci i Xiaomi Mi A1 s čistým Androidem za 6 495 Kč. V budoucnu O2 do nabídky zařadí také vlajkový model této značky – Xiaomi Mi MIX 2 s bezrámečkovým displejem.

Xiaomi ale nevyrábí jen smartphony. Na své si přijdou i vyznavači chytrých hodinek. U O2 zákazníci od listopadu najdou i smartwatch Xiaomi Huami Amazfit za 3 990 korun. Zaujmou snímačem tepové frekvence či odolností proti prachu. Plusem je i výdrž baterie. Při běžném používání zůstane nabitá 5 dní, v úsporném režimu až 11 dní. V nabídce nechybí ani chytrý náramek Xiaomi Mi Band 2 za 899 korun.

O2 zařadilo značku XIaomi do svého portfolia ve spolupráci s distributorem eD´ system Czech a společností Seymoore Trade. Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroj: tisková zpráva