Tajný iPhone Mini: možná už za pár měsíců

3

Pomalu ale jistě se rojí nepotvrzené informace, že Apple chystá pro příští rok odlehčenou verzi svého iPhonu. Ta by měla být hlavně menší, levnější a celosvětově dostupnější. Výhody stávajícího modelu by však měly zůstat zachovány.


Klasický Apple iPhone

Spekulace, domněnky a nepotvrzené informace. To vše halí údajný iPhone Mini. Uvádí se, že nový model by měl být nabízen během příštího roku u operátora Verzion. Ten však provozuje CDMA síť. Nicméně i přesto by se iPhone Mini měl stát celosvětově rozšířeným. Jak toho chce Apple docílit? Model Mini by měl být osazen čipem od Qualcommu, který si bude rozumět jak se sítěmi CDMA, tak i s našimi GSM/UMTS. iPhone Mini nabídne logicky menší rozměry, což samozřejmě postihne i hlavní chloubu – displej. Ten se smrskne z původních 3,5 palce na hodnotu 2,8 palců. Nicméně stále bude dotykový. Výrazného poklesu by se měla dočkat i cena, neboť to případné kupující potěší více, než samotné menší rozměry. Pokud se tyto informace v dohledné době potvrdí, nového iPhonu se dočkáme na přelomu druhého a třetího kvartálu roku 2010.

zdroj: computerworld.com

Diskuze ke článku
dfgfsgs hgbfgh dfg
sfadyfdgsfdgxcfhxvbczgfzhtrdgfdgdtghzdhg gd fgdrt grdg srfg rdgr dcgfd frt t rthf thf g fhg
Galovie
Nechcem podceňovať tvorcov tejto stránky o mobiloch ale v súčastnosti má displej iPhone-u 3,5 palca a nie ako máte napísané 3,2 palca...máte tam preklep.
G.
Michal Pavlíčk
Máte pravdu, došlo k překlepu. Omlouvám se a děkuji za připomenutí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze