Tajné: Stylová Nokia 7500 na první kvalitní fotografii

a internetu se objevily první kvalitní fotografie dosud tajné a nepředstavené Nokie 7500. První fotografie je zřejmě přímo oficiální snímek, přičemž druhý ukazuje na nepříliš povedenou špionážní činnost.

Na internetu se objevily první kvalitní fotografie dosud tajné a nepředstavené Nokie 7500. První fotografie je zřejmě přímo oficiální snímek, přičemž druhý ukazuje na nepříliš povedenou špionážní činnost ve snaze zachytit reálný telefon. Design telefonu je netradiční a do jisté míry kontroverzní. Určitě bude patřit k těm, jež je možno milovat nebo nenávidět.

Ohledně výbavy není zcela jasno. Nedávno se totiž objevila zmínka o velmi podobném modelu s označením 7900. Ten má velmi podobný design i zařazení. Nokia 7500 by každopádně měla disponovat rozměry činí 106 x 44 x 14 milimetrů. Ve výbavě nechybí QVGA displej, 2 Mpx fotoaparát a paměťové karty microSD.

Lepší výbavu včetně UMTS a větší paměti nabídne zřejmě až vyšší model 7900. Oba telefony budou cenově posazeny nad kolekci L'Amour, ale pod luxusní modely 8800 Sirocco a 8600 Luna. Nicméně cena ani datum představení prozatím nejsou známy a tak pouze spekulujeme.

zdroj: Mobile-review.com, Newsmobile.it

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze