Tajné: BenQ-Siemens představí svůj poslední telefon

1

BenQ-Siemens hodlá představit nový model pod názvem SF71. Zřejmě se bude jednat ještě o poslední telefon pod značkou BenQ-Siemens. Podle informací by k tomuto odhalení mělo dojít v Tajwanu...

BenQ-Siemens hodlá představit nový model pod názvem SF71. Zřejmě se bude jednat ještě o poslední telefon pod značkou BenQ-Siemens. Podle informací by k tomuto odhalení mělo dojít v Tajwanu.

Tato novinka SF71 bude 3G telefonem a bude kompatibilní v GSM sítích. Vnější LCD displej nabídne jednu specialitu. Na přední straně telefonu je posuvný mechanismus, který chrání optiku fotoaparátu. U telefonů klasického typu véčka je toto velmi příjemnou novinkou. Bohužel, rozlišení pořízených fotek se zastavilo už na 2 Mpix. O autofocusu zatím nejsou žádné informace. K pořízení kvalitnějších fotek budou pomáhat i dvě světelné diody.


BenQ-Siemens představí nový model pod názvem SF71

Pro uskutečnění video hovorů můžete snadno použít vnější kameru. Do těla telefonu se také vešel Bluetooth modul nebo také hlavní QVGA LCD displej.

BenQ-Siemens SF71 bude představen kolem května a na trh se dostane přibližně v červnu.

Diskuze ke článku
Kovboj
Jestli počítají s tím že jim to pomůže se vrátit na trh tak to maj smůlu. Dnes již pevná pozice SE a nokie se jen tak po jednom mobilu nezhroutí. Navíc vybavení toho fotoaparátu není zas tak úžasný, je vidět že již nevyvíjí lepší technologie. V době kdy ten fotak vyjde to uz takova bomba nebude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze