Tajná Sony Xperia G: první model střední třídy pro rok 2014?

12

Barcelonský veletrh MWC 2014 je za dveřmi a to znamená jediné. Výrobci musí odhalit své trumfy pro minimálně první polovinu letošního roku. V případě Sony jsme zvědavi především na střední třídu, do které by mohla zamířit dnes prvně odhalená Xperia G.

Japonské Sony má v tomto roce na svědomí již tři nové modely. Xperii Z1 Compact, Xperii T2 Ultra a Xperii E1. Zatímco první dva modely míří do nejvyšší, respektive vyšší střední třídy, poslední jmenovaný je spíše low-end. Ani jedna novinka se tak nedostala do zajímavé střední třídy, kde se Sony daří. Aktuálně například s modelem Xperia L, a právě ten by se mohl dočkat svého nástupce.

Sony Xperia G

Dnes totiž unikla fotografie doposud neznámého modelu, který by se měl jmenovat Xperia G. Vzhled přípomíná model Z1 Compact, stejně tak velikost. Z tohoto lze usuzovat, že displej tajného modelu bude mít úhlopříčku kolem 4,3 palců. Tradičně se u Sony dostane také na hardwarovou spoušť u fotoaparátu. Žádné další informace však v tuto chvíli nejsou známé.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
chyba
Není to srovnání se Z1 Compact, ale s modelem Z1. Compact, narozdíl od Z1, nemá na straně s tlačítky žádný slot, který je vidět na fotce.
CrashFace
Mimo téma: kamarád s Xperií SP, včera aktualizoval na 4.3, a teď mi popisuje zajímave potíže: lagy, když nabijí a nabije se na 100% tak telefon nahlásí že je vybitej a vypne se, když ho potom zapne, baterka 100%.
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Ved je to Z1 klasicka nie ? Z1 compact ma menšie prevedené tlačitko na foťák :) ale možno to bude nejaka stredna trieda s 5" displejom :) uvidíme na MWC no :)
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Ideálny názov by bol: Sony Xperia Copy&Paste :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze