Tablet s Androidem a Snapdragonem 8 Gen 3? Chystá se Oppo Pad 3

Tablet s Androidem a Snapdragonem 8 Gen 3? Chystá se Oppo Pad 3
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Půjde o větší tablet s 12,1" IPS displejem a vysokým rozlišením
  • Dostatečně velká baterie poskytne rychlé nabíjení
  • Mezinárodně by tablet mohl být nabízený pod značkou OnePlus

Tablet Oppo Pad 2 byl představen již loni v březnu, což znamená, že na příchod nástupce je nejvyšší čas. Skrze server gizmochina.com se dozvídáme o možném modelu Oppo Pad 3. Velmi pravděpodobně půjde o zařízení klasického tvaru zapadající do segmentu rozměrově větších tabletů.

Oppo Pad 2
Oppo Pad 2

Ohledně výbavy je známé poměrně velké množství informací. V prvé řadě IPS displej s úhlopříčkou 12,1", který má poměr stran 7:5 a rozlišení 3 000 × 2 120 pixelů. Maximální jas má dosahovat na velmi slušných 900 nitů. Nadchne pak hardware v čele se špičkovým procesorem Snapdragon 8 Gen 3 a až 16GB operační pamětí. Skvěle působí i 512GB úložiště. Tělo tabletu má být celokovové a nedojde na čtečku otisků prstů. Zřejmě tak bude zabezpečení svěřeno funkci rozpoznání obličeje.

Hlavní fotoaparát nabídne klasických 13 megapixelů, kamerka na čelní straně pro videohovory si vystačí s 8 megapixely. Přísun energie má zajistit baterie s kapacitou 9 510 mAh a opětovné dobití bude umožněno výkonem 67 W. Mezi příslušenstvím bude figurovat i dotykové pero Oppo Pencil 2.

Prozatím není známé datum představení, stejně jako případné zahájení prodeje. Je možné, že se Oppo Pad 3 nedostane na evropské trhy, ale přesto bychom se jej vlastně mohli dočkat. Ve hře je totiž vydání pod značkou OnePlus ve formě nástupce současného OnePlus Padu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze