Stahujte Need for Speed: Most Wanted pro iOS a Android

14

Studio Criterion Games ve spolupráci s EA vypustilo do světa herních konzolí a PC svůj nejnovější titul a další díl slavné série Need for Speed. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se tyto ilegální závody dostanou na mobilní zařízení, což se děje právě teď. Hru můžete stahovat pro Android a iOS.

Ve hře se vžijete do role ilegálního závodníka, který má za úkol stát se jedničkou na seznamu nejhledanějších jezdců města. Aby se tak stalo, budete muset jezdit závody, unikat policii, ničit veřejný majetek a vylepšovat své dovednosti.

K mání je 35 detailně zpracovaných a zničitelných vozů, které můžete postupně vylepšovat, abyste se dostali do čela. Nechybí SRT Viper GTS, Porsche 991 Carrera S, Hummer H1 Alpha a další. Kromě klasických závodů tu jde především o únik před policejní složkou, což je stěžejním prvkem velkého titulu.

Ve hře je přítomen také sociální hub Origin, prostřednictvím kterého můžete sledovat žebříčky a počínání vašich kamarádů, vyzývat je na duely a snažit se je za každou cenu porazit. Need for Speed: Most Wanted stahujte z Google Play za 136 Kč, případně z iTunes za necelých 7 dolarů.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
hmm
Pro android je ke stažení už i na ulozto.cz
Erik
Hm tak to chci :D třeba koupit novou mašinu :-) Nexus 4 obávám se že Aligator D900 by to neutáh,
Jirka
Doufám že to podporuje herní tlačítka xperia play, jdu stahovat, vypadá to luxusně.
Jirka
Doufám že to podporuje herní tlačítka xperia play, jdu stahovat, vypadá to luxusně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze