Soutěž o smartphone Poco F2 Pro s nekompromisní výbavou

Soutěž o smartphone Poco F2 Pro s nekompromisní výbavou
Fotografie: Xiaomi-Czech.cz
  • V další exkluzivní soutěži můžete díky nám a oficiálnímu zastoupení značky Xiaomi (Witty Trade s.r.o.) vyhrát Poco F2 Pro
  • Tento nabušený kus elektroniky zaujme displejem bez rámečků, špičkovým fotoaparátem a nekompromisním výkonem
  • Pro jeho získání stačí zodpovědět tři soutěžní otázky a mít štěstí při losování, které proběhne za tři týdny

Další velká soutěž je tu, tentokrát díky nám a našemu partnerovi Witty Trade (Xiaomi Czech) máte možnost vyhrát nekompromisní novinku POCO F2 Pro. Tento funkcemi přetékající kus hardwaru nabídne to nejlepší, navíc v elegantním těle. Abyste se mohli soutěže zúčastnit, postačí vám zodpovědět tři soutěžní otázky, poté se již můžete těšit na slosování, které proběhne za tři týdny.

Soutěž o smartphone Poco F2 Pro s nekompromisní výbavou

O co hrajeme?

POCO F2 Pro je zkrátka špičkový smartphone. Displej postrádá jakýkoliv výřez či průstřel, což celkově přispívá k velmi dobrému dojmu z panelu s malými rámečky. Úhlopříčka se zastavila na 6,67 palcích a na AMOLED zobrazovači je využito Full HD+ rozlišení. Přímo do displeje je integrována optická čtečka otisků prstů. O ochranu se stará sklíčko Gorilla Glass 5.

POCO F2 Pro

Pod kapotou je špičkový Snapdragon 865 s 6GB RAM a 128GB interní pamětí. Prostředí je založené na Androidu 10 a nadstavbě MIUI 11. Radost vám udělá nejen přítomnost USB-C, ale i 3,5mm jack. Na zadní straně je čtveřice fotoaparátů. Tím hlavním je 64megapixelový snímač Sony IMX686 se světelností f/1.7 a optickou stabilizací obrazu. Doplňuje jej 13megapixelový ultraširokoúhlý snímač a 5megapixelový makro fotoaparát schopný ostřit již od 3 centimetrů. Nakonec je zde kamerka pro práci s hloubkou ostrosti. Díky výkonnému hardwaru si telefon poradí také se záznamem 8K videa.V periskopu se poté nachází 20Mpx fotoaparát pro pořizování selfies.

Tento skvostný kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže .

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách Xiaomi Czech.

POCO F2 Pro

Soutěž probíhá od 22. 6. 2020 21:30 hod. do 13. 7. 2020 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!