Sony zítra představí růžovou Xperii. O jaký model by mohlo jít?

15

Japonské Sony láká své fanoušky na novou růžovou Xperii. Využívá sociálních sítí a těšit se můžeme již zítra. Nezodpovězenou otázkou však zůstává, zda půjde o nový model či o barevnou variantu dosavadních modelů.

Poněkud neobvykle si Sony nechává představení jedné novinky na období mezi dvěma velkými veletrhy. Na sociální síti Instagram již několikrát láká na představení Xperie zahalené do růžové barvy. Více však výrobce prozradit nechce a neposkytl ani náhled na model, který by se v růžové měl objevit. Ve hře je, že půjde pouze o variantu některé současné Xperie, s velkou pravděpodobností půjde o růžovou Xperii Z5.

Beauty is all in the detail. Uncover a new expression of yours on 12.01.16. Follow us to find out more... #Xperia #ComingSoon

Fotka zveřejněná uživatelem Sony Mobile (@sonyxperia),

Existuje nicméně šance, že Sony skutečně představí model zcela nový a v tom případě by se mohlo jednat o Xperii řady C, jejíž podoba již také unikla na internet. Pravdu se dozvíme již zítra, na kdy výrobce plánuje odhalení tajného produktu.

Sony Xperia C
Možná podoba chystané Xperie řady C

Zdroje: instagram.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Martin McČerný
Martin McČerný
Kvůli rámečkům nad a pod displejem + soft tlačítkům si sony nekoupím, ačkoliv jsem fanouškem. Nulový pokrok.
Tom
Načo meniť niečo čo vyzerá dobre. Samozrejme každému sa páči niečo iné. Len ma zaujíma aký design má potom taký Samsung. Veď ich telefóny vyzerali vždy rovnako. Sony malo napríklad Xperiu Arc, Ray alebo sériu NXT.
Oskar
Koukam,ze se vede diskuse o nesmyslech!Me nezajimaji ramecky a tlacitka....,mne zajima funkcnost mobilu a hlavne podpora!!!!!Ktera jak je videt,u nekterych modelu xperia je uz temer dva roky!Viz:xperia Z,Z1,Z2...atd....To u takoveho Samsuntu je jen maximalne jednou a jeste u tech nejdrazsich modelu!A software sprzni jeste tou jejich spomalujicich nastavbou!Samsuntu jde jen o jedno...naval prachy a drz hubu..!Hlavne co nejdrive prijd odevzdat penize za dalsi model.Par Samsuntu jsem mel z nejvyssich modelu,ale diky,uz nikdy vice....Ale ovci to nikdy nikdo nevysvetli....!
Richy
Jenom zoufalci nadávaj na Sony. Objednal jsem si Xperii Z5 premium ve zlaté variantě. Pokud byste jí měli v ruce, negativismus by vás přešel hodně rychle. elektronika je jenom o pěnezích, nic víc... Pokud nemáte na to hodnotit to nejlepší od výrobce, pak nehodnoťte nic.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze