Sony Xperia Tablet S v redakci: první vlaštovka z Berlína (video)

32

První tablety s Androidem od Sony jsme měli možnost v premiéře vidět už na loňském veletrhu IFA. Tehdy ale ještě Sony Ericsson fungoval odděleně a tablety se tak k Xperiím moc neměly. Letos to Sony napravilo a kromě toho, že tablet získal Xperia rovnou do názvu, nabízí například i kovové tělo a odolnost proti vodě.

Rovněž zbytek výbavy na tom není nijak špatně. Nejedná se sice o absolutní špičku, ale čtyřjádrová Tegra 3, 9,4“ displej s 720p rozlišením a kovové tělo novému Tabletu S nedělají špatnou vizitku. Tablet si zároveň zachovává trochu exotický design po svém předchůdci.

Tip: Více informací o parametrech tabletu najdete v preview: Nový Sony Xperia Tablet S oficiálně: kovový, tenčí a výkonnější

Co ale rozhodně stojí za vypíchnutí, je rychlost, s jakou se Sony povedlo tablet uvést i na náš trh po uvedení na letošním veletrhu IFA v Berlíně. Nejnovější tablet s Androidem nám už s dorazil do redakce a my jsme pro vás připravili krátké video s unboxingem a prvním seznámením.

Tablet samozřejmě začínáme podrobněji testovat a vy se tak můžete těšit také na klasické první dojmy s videopohledem i podrobnou recenzi. Co vás ohledně tabletu zajímá? Ptejte se nás v diskuzi pod článkem!

Sony Xperia Tablet S – první pohled

Diskuze ke článku
hmm
Super prví pohľad....na tento tablet som sa tešil :-D
Rostislav Berka
Dobrý den, poprosil bych o nějaké malé srovnání s Asus Transformerem 300 a Google Nexusem 7. :)
Kuba
Krásný kousek, sony prostě design umí! Ještě se mi líbí že má každý rok jen jeden model tabletu jako apple, ne jak Samsung který jich má 20 a člověk se v tom ani nevyzná.
JaroB
Krása, nádhera jedným slovom BRAVÓ...a máme tu rekord v uvedení na trh :DDD Prešli 3 týždne a máme ho u nás na trhu???!!!
Dúfam,že ho poriadne preklepnete :D... IR konektivitu/TV,DVD,SAT/, rýchlosť nabíjania ale hlavne výdrž. Potom hry a playstation storea či sa vybíja pri hraní hier...
Potom aplikácie...viem,že ich je ako šafránu v store ....a aké SD karty to zoberie/či aj 32GB microSD cez adaptér/

Inak tá krytka na spodku nemôže byť spojená lebo sa ten tablet vsúva do doku a tak by zavadzala...

Už si na neho hľadám voľné prostriedky v rodinnom rozpočte a hneď bude doma..:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze