Sony Xperia C6 by mohla být úplně bez rámečků

28

Do rozporuplných zpráv o vývoji portfolia Sony pro tento rok přibyl další střípek. Nakonec to vypadá, že nebude opomenuta ani střední třída. Tam by se Sony mělo snažit prosadit s modelem C6, který vypadá, že nemá žádné boční rámečky.

Alespoň tak to ukazují první rendery. Jejich zdrojem je údajně únik továrních schémat telefonu. Samotný přístroj označovaný jako Xperia C6 pak v mnohém navazuje na model C5 Ultra. Znamená to tedy rozměrný displej, Full HD rozlišení a čipset Helio od MediaTeku plus množství barevných variant.

Co by se mohlo objevit na MWC 2016?

Pokud se únik nemýlí, pak bychom se s touto Xperií mohli setkat u v na konci února v Barceloně.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Jirka.S
To vážně nechápu, dobrý přední foťák, bezrámečková konstrukce. Jeden by řekl, že všechny takové pozitivní změní výrobce narve do své vlajkové lodě kterou podpoří příjemnou cenu a telefon se bude prodávat sám i bez reklam. Je vidět že má židli v divizi Sony mobile sedí jen někdo koho vůbec nezajímá co podepisuje.
Xwert Is
Xwert Is
Bez rámčeku na boku ale zato to kompenzuje ten rámik hore s dole...
Danek
Sony mám rád, ale mé obhajování brady skončilo někde v roce 2013-2014 když už mi bylo divný naco mají ty brady když repráčky, tlačítka a nebo informační diodu mají jinde...
Nechápu je.
Roman Matúš Labuš
Roman Matúš Labuš
Tak toto vyzerá po designovej stránke velmi zaujímavo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze