Sony potěšilo: Android 5.1 pro všechny Xperie Z a Xperie M2

59

Japonské Sony se letos rozhodlo přistoupit k aktualizacím svých telefonů poměrně pečlivě. Doposud probíhala aktualizace všech modelů řady Xperia Z na Android 5.0. Nyní se bude výrobce soustředit na vůbec nejnovější Android 5.1, který opět dostanou všechny modely řady Z, ale také střední třída s Xperiemi M2.

Sony od začátku roku postupně aktualizovalo všechny modely své prémiové řady Z na novější Android 5.0 Lollipop. Šlo o poměrně překvapivý krok, neboť například vůbec první model řady Z již oslavil druhé narozeniny. Naopak kritiku sklidil jistý nezájem o modely střední třídy. Dnešním vyjádřením si Sony u svých zákazníků připíše kladné body. Připravuje totiž aktualizaci svého portfólia na nejnovější Android 5.1. Na nový software se mohou opět těšit majitelé Xperií Z, ale také modelů střední třídy, kde operuje řada M. Dvojice modelů Xperia M2 a M2 Aqua tak povýší z Androidu 4.4 na Android 5.1.

Které Xperie mají potvrzený Android 5.1?

Zdroje: blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
Milan Černý
Hmmm, solidní palba. A pak ať někdo řekne, že Sony sere na aktualizace.
Freddie
S manželkou máme doma 4 modely o Sony (Xperia Z, Z2 tablet, M2, Z3 tablet Compact) a všechny dostanou aktualizaci, takhle to má být. Bravo Sony! Samsung a další sračky by se měli učit
Hanka
Za tu M2 fakt tleskám. Řekla bych, že tímhle si Sony udělalo velice dobrou reklamu.
Petr
Ještě vám v seznamu chybí Xperia ZL a ZR ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze