Sony Ericsson K770i nově ve stříbrné barvě

3

U Sony Ericssonu se nyní doslova roztrhl pytel s novými barevnými variantami fotomobilu K770i. Nejnovější přírůstek (celkem již šestý) barevného provedení nese označení Sandy Beige (stříbrná). Kromě barvy nedochází i tentokrát k žádným dalším úpravám.

Stříbrné barevné provedení (Sandy Beige) doplňuje již představené Soft Black (černá), Henna Bronze (bronzová), Truffle Brown (hnědá), Sandy Beige (béžová) a Ultra Violet (fialová). Pro shrnutí, Sony Ericsson K770i je zařazen do série Cybershot. V elegantním tenkém těle nalezneme 3,2 Mpx fotoaparát s autofocuse a LED diodou či podporu sítí 3.generace (UMTS). Zklamáním je naopak natáčení videa pouze v rozlišení 176 x 144 bodů nebo absence EDGE.

TIP: Přečtěte si také Recenze Sony Ericsson K770i: TEST Cyber-shot fotoaparátu


Oficiální fotografie stříbrné barevné varianty Sony Ericssonu K770i
Diskuze ke článku
petr
pekný,ale kolik bude stát
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, Sony Ericsson K770i ve stříbrném provedení je možné zakoupit u Vodafonu za 4 977 Kč.
Bára
Chtěla bych se podělit o špatné zkušenosti s tímto telefonem, nevim jestli je to náhoda, že zrovna ten můj je takovej zmetek... Ale kdyby jste někdo věděl co s tím byla bych ráda..
Takže první problém, který u tohoto telefonu mám je, že když vyfotím fotku, tak se mi přes tu fotografii udělají z leva do prava barevné čáry, takže fotografiee je nepoužitelná.. nebo když vyfotím tak se fotografie prostě neukládají.. Druhý problém je s baterií, nabiju telefon na 100% a nevydrží mi ani jeden den nabitý a to nehraju hry, prostě jen napíšu pár sms nebo občas zavolám.. Koupila jsem si i novou baterii s tím, že jsem si myslela, že jsem telefon poprvé špatně nabila a baterie nedosáhla 100% kapacitu. Ale i s novou baterií nevydrží nabitý ani jeden den. Jsem z tohoto telefonu nešťastná....:o(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze