Sony chystá nový telefon. Zatím se jmenuje Sphinx a objeví se už brzy

27
Sony chystá nový telefon. Zatím se jmenuje Sphinx a objeví se už brzy
  • Pro nový telefon už je hotový firmware
  • Půjde buďto o Xperii 2, nebo globální verzi Xperie Ace

Server xperiablog.net přinesl spekulaci o novém smartphonu značky Sony, který už brzy půjde do prodeje. Zdroj úniku je poněkud netradiční, ale o to více důvěryhodný. Jedná se o program XperiFirm, jehož prostřednictvím si můžete stáhnout alternativní firmware pro telefony této japonské značky. Autoři programu se však starají pouze o rozhraní, data jsou získána zrcadlením ze serverů Sony.

Sony Sphinx

Proto je nanejvýš pravděpodobné, že se brzy objeví nový telefon, který je prozatím známý pod označením J8010 Sphinx. Obvykle uplynou mezi nahráním firmware a uvedením na trh jenom týdny, takže je pravděpodobné, že Sony něco chystá ještě před zářijovým veletrhem IFA. Mohla by to být Xperia 2? Anebo se Xperia Ace přeci jenom podívá mimo hranice své rodné země? To se dozvíme už brzy.

Diskuze ke článku
Indy
Musím pochválit Sony Xperia 1 za design kterým se odlišuje od tuctových nudných modelů ostatních výrobců mobilů. Displej 21: 9 je moderní s velkým potenciálem do budoucna, ihned jsem si na něj přivykl a zpětný pohled na displej 16:9 či 18 :9 mi přijde nemoderní až zastaralí. Filmů , her a aplikací ve formátu 21:9 je dostatek v tom bych neviděl problém. 3,5 jack chybí, no a co, není nutný v dnešní době bluetooth sluchátek už neřeším. Nemá bezdrátové nabíjení, to mi až tak nevadí . Ovládání gesty jednoduché, intuitivní a návykové. Foťák/video excelentní oproti minulosti obrovské zlepšení, fotografie jsou velmi kvalitní jak za dne, tak i v noci. Konkurenční ukázkové fotografie neřeším, jde jen o reklamu a jejich fotky jsou před prezentací jistě upravené. Výdrž baterie při běžném používání telefonování, sms, chat, sledování videa, serfování na internetu v pohodě 2 dny. ( Při teplotách které teď panují, jsem nepozoroval ani při zátěži žádné zpomalení.) Cena 23990 Kč je adekvátní. Jistě se najdou tací co hledají za každou cenu chyby, ale dokonalost neexistuje, já jsem s mobilem Sony Xperia 1 velmi spokojen...
Dan
Pokud se bude opravdu jmenovat Sphinx tak doufám že reklamu jim bude dělat Mike Tyson
Petr Růžička
Petr Růžička
Podle mě má divný název nedokážu ho přečíst.
Petarda
Jo a bude to supernudle, alespoň 35:9, bude k tomu lahvička lubrikantu a všichni místní fans si to budou moci strkat do prdele a vzdychat, jak je Sony zase popředu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze