Sociální sítě už nebudou studentům s tarifem u Vodafonu ukrajovat mobilní data

2
Sociální sítě už nebudou studentům s tarifem u Vodafonu ukrajovat mobilní data
Fotografie: vodafone.cz
  • Vodafone oznámil, že součástí tarifu pro studenty s názvem #jetovtobě je od dubna zdarma balíček Social Pass
  • Díky němu mohou studenti bez poplatku a čerpání dat využívat aplikace Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat i Twitter
  • Kromě toho je součástí tarifu, jenž stojí 499 Kč měsíčně a je bez závazku, i neomezené volání a SMS + k tomu celkem 12 GB dat v Česku i Evropské unii

Tarif pro studenty s názvem #jetovtobě nabízí za 499 korun měsíčně bez závazku neomezené volání i SMS a k tomu celkem 12 GB dat v Česku i Evropské unii. Od dubna, jak informuje Vodafone, je navíc součástí tarifu zdarma balíček Social Pass, který běžně stojí 99 korun měsíčně a který nabízí třeba celodenní chatování, aniž by se zákazníkům čerpala data z tarifu.

Díky novince mohou zákazníci s tarifem #jetovtobě zdarma používat bez čerpání dat aplikace Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat i Twitter.


Chceme mladým lidem nabídnout na internetu více svobody a neomezených zážitků. Víme, že zhruba polovina spotřebovaných dat připadá u studentů na sociální sítě, a proto jsme se rozhodli zahrnout do tarifu #jetovtobě i Social Pass,“ vysvětluje David Novák, marketingový ředitel Vodafonu.

Diskuze ke článku
pet
nejmene priserny tarif v cesku to je jen je podlost ze si to nemuze zridit bezny pracujici :-(
Josef Matějů
Chcete přidat mladým? A co ti starší? Na ně se vyserete?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze