Samsungy Galaxy NotePRO a Galaxy TabPro: známe dostupnost v ČR

Jihokorejská společnost Samsung, jež na veletrhu CES 2014 představila špičkový tablet Galaxy NotePro a sérii Galaxy TabPro, nyní oficiálně uvedla tyto novinky pro evropský trh. České zastoupení Samsungu tak bleskově přispěchalo s uveřejněním oficiální dostupnosti i pro tuzemsko.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Díky tiskové zprávě, kterou nám poskytl Samsung, už víme, že všechny čtyři tablety – Galaxy NotePro, Galaxy TabPro 12.2, Galaxy TabPro 10.1 a Galaxy TabPro 8.4 budou zákazníkům v České republice k dispozici od poloviny března.

notepro_11

TIP: Google se domluvil se Samsungem na rozsáhlé patentové licenci

Nové tablety se od sebe, až na tablet Galaxy NotePro, jenž nabízí speciální dotykový stylus, liší pouze úhlopříčkou displeje. Ostatní parametry jsou jinak totožné – hlavní roli hraje špičkové rozlišení 2 560 x 1 600 pixelů, operační systém Android ve verzi 4.4 KitKat a extrémně výkonný procesor (Snapdragon 800 nebo Exynos 5 Octa, záleží na variantě) s 3 GB paměti RAM.

Jak už jsme uvedli, tablety zasáhnou pulty obchodů v České republice v polovině března. O doporučené prodejní ceně prozatím Samsung mlčí, o všech novinkách a změnách vás však budeme neprodleně informovat.

Zdroj: Tisková zpráva