Samsung se připravuje na olympiádu, ukázal Galaxy Note8 ve speciální edici

1
Samsung se připravuje na olympiádu, ukázal Galaxy Note8 ve speciální edici
  • Za necelý měsíc vypuknou 23. zimní olympijské hry a opět se můžeme těšit na speciální telefon
  • Do olympijských barev se zahalí Samsung Galaxy Note8

Již 9. února proběhne zahajovací ceremoniál 23. zimních olympijských her, které se konají v jihokorejském Pchjongčchangu. Ze stejnojmenné země pochází i největší výrobce mobilních telefonů současnosti a je tak nasnadě, že si událost celosvětového významu nenechá ujít. Do olympijských barev se zahalí aktuálně nejvybavenější kousek, tedy Galaxy Note8.

Samsung Galaxy Note8 v olympijské edici

Společnost Samsung uvedla, že přichystá 4 000 kusů Galaxy Notu8, které nadělí všem olympionikům, stejně jako všem, kteří se budou podílet na organizace zimních olympijských her. Výrobce doufá, že si se špičkovým smartphonem všichni celé hry užijí o to lépe.

Limitovaná edice Samsungu Galaxy Note8 se bude lišit především zadní stranou, která bude, jak jinak, než sněhově bílá. Na zadní straně nebude chybět logo paralympijských her a také všem dobře známé olympijské kruhy. Výbava se nijak lišit nebude, výrobce pouze do paměti nahraje několik tématických tapet a aplikací, které budou samozřejmě úzce souviset s tímto sportovním svátkem. Závěrem dodejme, že to rozhodně není prvně, co Samsung zahalil nějaký svůj model do olympijského hávu. Před dvěma lety se jej dočkal model Galaxy S7 edge při příležitostí letních her v Riu.

Samsung Galaxy Note8

Rozměry162,5 × 74,8 × 8,6 mm, 195 g
DisplejSuper AMOLED, 6,3" (2 960 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorExynos 9 Series (8895), 4×2,3 GHz + 4×1,7 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 64 GB, microSD
Akumulátor3 300 mAh, doba nabíjení: 1:50 hodin

Zdroj: news.samsung.com

Diskuze ke článku
Louis
Pořádná Kravina. Měl sem S7 z Ria. Jako dar.
No a když se mi rozbila docela sama. V Cz servisu neopravily, protože obsahuje součástky pro Brazílii který sou trochu jiný. Tak sem je žádal jestli ty díly můžou přivést a po 2 měsících sem dostal odpověd že ne. Tak sem si psal z Brazílií, né angnlicky, ale přes Google translate asi Portugalsky nebo Spanelsky. A nedovolii mi ho do Brazíle poslat poštou ani. Prý to nedělají. Takže to byl asi nejhorší cenný dar co sem kdy dostal.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze