Samsung rozdává k high-end zařízením příslušenství za 1 korunu

4

Samsung si připravil exkluzivní propagační akci, která se týká dvou high-endových zařízení, a to Samsungu Galaxy Note 3 a také tabletu Samsung Galaxy Tab S 10.5. Za jednu korunu tak nyní dostanete k těmto dvou zařízením velmi pěkné příslušenství, které by vás normálně vyšlo na spoustu peněz.

Prvním modelem, ke kterému dostanete exkluzivní příslušenství prakticky zadarmo je Samsung Galaxy Note 3, ke kterému si můžete za jednu korunu přikoupit exkluzivní bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Over, jejichž cena je běžně kolem 8 000 korun. Příslušenství za korunu dostal ještě tablet Samsung Galaxy Tab S 10.5, ke kterému si za korunu můžete přikoupit pouzdro s Bluetooth klávesnicí, které by vás normálně stálo přibližně 3 500 korun.

TIP: Unikl další seznam Samsung telefonů, které dostanou Android 4.4.4

Sluchátka Level Over a pouzdro s Bluetooth klávesnicí

Akce probíhají ve značkových prodejnách Samsungu v OC Palladium, OC Nový Smíchov, OC Chodov a Centrum Černý Most. Mimo Prahu pak akce platí také v Brně v OC Olympia, v Olomouci v OC Šantovka a také v Liberci v OC Forum Liberec. Nabídka platí do vyprodání zásob a jestli máte o některou z těchto nabídek zájem, tak si raději pospěšte.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
009
Ťamtung ovce uz bezi,aby vytvorili stadecko....
tom
To už jsou ty prodeje tak špatné? :D
Stano
Nema tam byt Note 4 ? Ak nie aka je tam oficialna cena note 3 a galaxy tab s 10 ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze