Samsung představil flipové LED pouzdro pro Galaxy Note 4

19

Pouzdro je velmi zajímavé příslušenství k telefonu a má hned několik vlastností. Mezi ty hlavní patří především funkce ochranná, ale i estetická funkce je důležitá. Samsung do pouzdra na svůj Galaxy Note 4 přidal ještě informativní funkci – má totiž zabudované LED diody.

K ochranné a estetické funkci svých flipových pouzder přidává Samsung zcela novou, informativní vlastnost. Nové LED flipové pouzdro s kapsou určené pro Samsung Galaxy Note 4 je totiž vybaveno celkem 119 LED diodami rozmístěnými do 7 řádků. Díky tomu je uživatel schopen okamžitě zjistit informace o zmeškaném hovoru nebo příchozí zprávě bez nutnosti odemykání displeje. Diody zobrazují také aktuální čas, stav baterie, hlasitost, budík, hudební přehrávač a upozornění na zmeškaný hovor.

Oficiální fotografie

LED flipové pouzdro s kapsou společnosti Samsung se nasazuje namísto zadního krytu Galaxy Note 4, čímž dochází k propojení s telefonem. Při otevření pouzdra se displej telefonu automaticky zapne a naopak vypne po jeho zavření. K dalším velmi praktickým vlastnostem pouzdra patří vnitřní kapsa pro uložení například vizitky či platební karty. Povrch je z materiálu připomínajícího kůži a je odolný a příjemný na dotek. Design se vyznačuje zarovnanými hranami a prošíváním po okrajích. Originální LED flipové pouzdro s kapsou pro Samsung Galaxy Note 4 bude na českém trhu k dostání v černém, zlatém a vínovém provedení za 1 599 Kč s DPH.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Petr Hájek
Petr Hájek
1599? Uff.. za tu cenu uz by se mozna sehnal cely bezdratovy nabijeci kit - podlozka + kryt..
Tomáš
Pouzdro bylo představené již dávno, akorát nikdo nevěděl kdy a jestli vůbec v ČR bude k dispozici. Já mám na note 4 S View pouzdro a funguje skvěle, ale původně jsem chtěl tohle LED, měnit nehodlám.
kjkszpj
Parada, ,,glance screen" za 1600 korun :D Zlata nokia ...
TreAn
Ok nice

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze