Samsung potvrzuje únorové představení modelů řady Galaxy S22

2
Samsung potvrzuje únorové představení modelů řady Galaxy S22
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Konkrétní datum představení prozatím Samsung neprozradil
  • Máme se těšit na nejlepší telefon z řady Galaxy

O vlajkové řadě Galaxy S22 od Samsungu se hovoří již dlouhé měsíce. Vůbec poprvé však Samsung láká na únorovou premiéru, a to skrze krátký blog na oficiálních stránkách od TM Roha, prezidenta a vedoucího MX Business Samsung Electronics. Ten mimo jiné oznámil, že se v únoru chystá akce Unpacked, na které uvidíme nejpozoruhodnější zařízení řady Galaxy S. Má jít o zařízení, které spojuje to nejlepší z ostatních zařízení Samsung Galaxy.

TM Roh
odstavec

Nabízí se tedy samozřejmě pero S Pen, které by tentokrát mělo být integrované do těla telefonu, konkrétně očekávaného Galaxy S22 Ultra. Dočkali jsme také zveřejnění krátkého propagačního videa, ale to nám příliš neprozrazuje. Můžeme tak jen dodat, že termín představení celé řady Galaxy S22 ještě nebyl potvrzen, ale spekuluje se o 9. únoru.

Diskuze ke článku
prof. Antonín Lejsal
prof. Antonín Lejsal
Galaxy S22 Series AP by Regions
1. Europe: Exynos
2. North America: Snapdragon
3. South America: Snapdragon
4. East Asia: Snapdragon
5. South East Asia/Oceania: Snapdragon
6. West Asia: Exynos & Snapdragon
7. Middle East Asia: Exynos & Snapdragon
8. Africa: Exynos & Snapdragon
🙄
Steeve Modry
Steeve Modry
Takže prakticky celý svět bude mít kvalitní procesor - Snapdragon, případně možnost výběru. Pouze Evropa bude mít opět pouze Exynos. Už mě to opravdu štve. Byl jsem mnoho let fanouškem Samsungu, kupuju vždycky nejlepší tzv. vlajkou loď. Většinou Note v nejvyšší konfiguraci. Poslední jsem si koupil S21 Ultra 16/512. Teď jsem si chtěl koupit S22 Ultra, už kvůli tomu penu. Věřím, že i ten Exynos bude mít výkonu na rozdávání, otázka je jak to bude s výdrží a s zahříváním. Ale už mě tohle opravdu nebaví, už z principu to kašlu a raději si koupím třeba tu nadupanou připravovanou Motorolu a nebo příští vlajkové Xiaomi Ultra. Pravděpodobně tam budou mít i lepší foťáky, než teď nabídne Samsung...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze