Samsung oznamuje podporu dalších evropských jazyků pro Bixbyho

2
Samsung oznamuje podporu dalších evropských jazyků pro Bixbyho
  • Společnost Samsung Electronics dnes oznámila, že Bixby, její škálovatelná platforma pro umělou inteligenci, je oficiálně k dispozici ve čtyřech dalších evropských jazycích
  • Nové jazyky – britská angličtina, němčina, italština a španělština (Španělsko) – tak rozšiřují již podporovanou americkou angličtinu, korejštinu a standardní čínštinu a jsou nyní oficiálně dostupné po celém světě

Umělé inteligenci věnujeme velkou pozornost a neustále rozšiřujeme schopnosti naší platformy Bixby, abychom většímu počtu uživatelů poskytli co nejvyšší možnou uživatelskou zkušenost podpořenou AI. V průběhu let jsme vybudovali a vyvinuli inteligentní platformu Bixby, aby se stala škálovatelnější a inteligentnější a umožnila poskytnout bohatší zkušenosti napříč službami, zařízeními i jazyky. S podporou našich partnerů a vývojových pracovníků předznamenává Bixby příchod nové generace technologií založených na umělé inteligenci a dodává inteligenci většímu počtu zařízení a služeb,“ uvedl Eui-Suk Chung, výkonný viceprezident a vedoucí odboru pro software a AI divize Mobile Communications Business společnosti Samsung Electronics.

Kromě dostupnosti nových jazyků mají uživatelé na vybraných evropských trzích přístup k novým službám nezávislých dodavatelů, aby mohli možnosti Bixby využít ve svém regionu naplno. Uživatelé v Německu, Itálii, Španělsku a Velké Británii budou mít k dispozici nové možnosti, jak si pomocí Bixby v rodném jazyce zjednodušit život, a budou moci vyhledávat letenky, nakupovat online, sledovat výsledky fotbalových zápasů nebo zjišťovat informace o televizních programech.

Plná podpora inteligentního asistenta Bixby ve čtyřech nových jazycích bude k dispozici na vlajkových zařízeních společnosti Samsung včetně telefonů Galaxy S10, S10e, S10+ a S10 5G, jakož i na vybraných předchozích vlajkových modelech.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
David Zid
David Zid
Až si někdy budete připadat úplně zbyteční, vzpomeňte si na Bixbyho od Samsungu :)
HeXXX
A co raději umožnit Bixbiho na zařízení zcela zabít?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze