Samsung na Android 8.0 aktualizuje Note8, Galaxy S7 a další modely

19
Samsung na Android 8.0 aktualizuje Note8, Galaxy S7 a další modely
  • Jihokorejský Samsung plánuje v letošním roce aktualizovat celou řadu telefonů
  • Po modelech Galaxy S8 přijde na řadu Note8 i předloňská řada Galaxy S7
  • Těšit se však mohou i majitelé levnější řady Galaxy A

Samsung už konečně doladil svůj software pro potřeby Androidu 8.0 Oreo a aktualizační proces započal. Například na českém trhu se již z osmičkové verze může těšit většina majitelů Galaxy S8 a Galaxy S8+. Další telefony se již netrpělivě tísní v řadě a jejich aktualizační plány zveřejnilo kanadské zastoupení jihokorejského výrobce.

V prvních regionech by měla na sklonku března započít aktualizace Samsungu Galaxy Note8. Na přelomu jara a léta 2018 se dočkají již více než dva roky staré kousky. Na mysli máme Samsungy Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. V jejich případě můžeme bez ostychu hovořit o příkladné podpoře ze strany výrobce. Ve stejném období má update obdržet také Samsung Galaxy A5 (2017) a tablet Galaxy Tab S3 9.7.

Později v tomto roce se poměrně překvapivě dočká Samsung Galaxy A8 (2018). V jeho případě bychom aktualizaci čekali přeci jen o něco dříve. V tomto roce přijde nový Android i na Samsung Galaxy Xcover 4 a trojlístek tabletů Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017), Samsung Galaxy Tab Active 2 a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016).

Zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Byly spekulace o update i rodiny Galaxy S6. Takže spekulace se teda definitivně nepotvrdila ?
Vojtěch Műller
Ten kdo má na S8/S8+ ještě Nougat, doporučuji počkat. Žádné zásadní změny se nekonají a místo zrychlení systému se spíše setkáte s chybějícími funkcemi.
Lukáš
Bude update i na Samsung Galaxy a3 2017 ?
PavelD
Měl jsem Galaxy S3 a po poslední aktualizaci na 4.3 šel celý telefon do kopru. Jede ještě stále Samsung tímto kurvítkovým způsobem nebo aktualizace už stojí za to?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze