Samsung Galaxy Tab S6 Lite bude levnější tablet s perem S-Pen

aktualizováno
1
Samsung Galaxy Tab S6 Lite bude levnější tablet s perem S-Pen
Fotografie: argos.co.uk
  • Interní paměť má nabídnout až 128 GB
  • Samozřejmostí je Android 10 a dojde i na variantu s podporou LTE
  • Displej bude mít 10,4 palce

Aktualizováno 14. 4. 2020

Představení Samsungu Galaxy Tab S6 Lite se nezadržitelně blíží, naznačuje to únik skrze britský internetový obchod argos.co.uk. Můžeme vidět samotný tablet s volitelným příslušenstvím v podobě obalu a pera S Pen. Známe také podrobnosti o výbavě, například rozměry mají činit 244,5 × 154,3 × 7 milimetrů a hmotnost se zastaví na 467 gramech. Displej bude 10,4palcový s rozlišením 1 920 × 1 200 pixelů. Procesor Exynos 9611 i 4GB RAM byla známa, stejně tak nasazení Androidu 10. Výše zmíněný obchod také nasadil cenu v přepočtu necelých 11 tisíc korun.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Původní informace z 28. 2. 2020

Samsung zkraje letošního roku představil první 5G tablet na světě, avšak jak asi správně tušíte, jde o špičkový kousek. Méně nároční uživatelé by se však rovněž mohli dočkat přírůstku od Samsungu. Server androidheadlines.com přinesl informaci o chystaném Galaxy Tabu S6 Lite. Díky uniklému obrázku je potvrzeno, že i Lite verze bude vybavena dotykovým perem S-Pen.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samotná výbava má stát na procesoru Exynos 9611 a 4GB operační paměti. Pro vaše data bude k dispozici 64/128GB interní paměť. Zmíněn je také operační systém Android a potěší, že kromě základní varianty s Wi-Fi připojením dojde i na LTE verzi. Podrobnější informace v tuto chvíli nejsou známé.

Diskuze ke článku
verva
Už ho sleduji měsíc co bude a váhám zda vzít za stejné peníze S4 nebo S6 lite jak se objeví. Je mi jasné, že se těžko srovnává něco co ještě nevyšlo, ale i tak troufnul by si někdo poradit? :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze