Samsung Galaxy Tab 2 7.0 bude nově v ženské edici La Fleur

Každý rok přináš Samsung některá zařízení s designem pojmenovaným La Fleur, který je zaměřen spíše na získání si pozornosti něžného pohlaví. K této skupině La Fleur zařízení by se měl podle webu Sammobile.com připojit i první tablet - Galaxy Tab 2 7.0.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



Výrobky s designem La Fleur jsou většinou vyvedeny v bílé,růžové čí fialové barvě s výrazným květinovým vzorem. Asi proto se tyto výrobky netěší moc velké popularitě u mužské části populace. Podle webu Sammobile.com se rozhodl Samsung tento rok vyrobit v této spíše ženské edici hned čtveřici zařízení, mezi kterými se poprvé objevil i tablet. U zbylých třech zařízení se jedná klasicky o telefony: Ace 2, Galaxy Ace Duos a Galaxy S Duos.

TIP: Soutěž o Samsung Galaxy Tab 2 7.0 a hodinky Sony SmartWatch se Smarty.cz

Jak už jsme u edice La Fleur zvyklí, mění se jen design zatímco harware zůstává na chlup stejný. V případě Galaxy Tabu 2 7.0 se tak dále budeme moc těšit z úhlopříčky displeje 7 palců s rozlišením 1 024 x 600 pixelů, dvoujádrového procesoru s taktem na 1 GHz, 1 GB RAM a operačního systému Android Ice Cream Sandwich. Vynechán samozřejmě nebude ani zadní 3 megapixelový fotoparát, webkamera, 8/16 GB vnitřní paměti, slot pro MicroSD karty, Bluetooth, GPS a baterie s kapacitou 4 000 mAh.

Dostupnost a cena Samsung Galaxy Tabu 2 7.0 La Fleur zatím není známa, ale dá se očekávat, že cena bude přibližně stejná, jako u "obyčejné" verze.

Zdroj: Tabletowo, Sammobile