Samsung Galaxy S10 získává aktualizací drobné novinky a novější zabezpečení

14
Samsung Galaxy S10 získává aktualizací drobné novinky a novější zabezpečení
  • Samsung poslal na svůj nový vlajkový model další větší aktualizaci
  • Přináší vylepšení v oblasti fotoaparátu a bezdrátového nabíjení
  • Nechybí ani aktuální bezpečnostní záplaty

Softwarová podpora mobilních telefonů by měla být dnes samozřejmá, tím spíše u vlajkových a pro výrobce nejdůležitějších modelů. Není tak překvapením, že se Samsung věnuje svým novinkám. Na redakční Galaxy S10 a Galaxy S10+ tak dorazila aktualizace o velikosti přibližně 460 MB. Jde tedy o větší typ aktualizace, avšak na nějaké zásadní novinky se bohužel těšit nemůžeme.

Samsung Galaxy S10

Samotný výrobce s aktualizací slibuje vylepšení stability aplikace fotoaparátu, avšak ani doposud jsme nezaznamenali nějaké problémy i při náročnějším používání, kdy bylo telefonem pořízeno několik desítek fotografií či natáčeno dlouhé video ve vysokém rozlišení. Další vylepšení se má týkat reverzního nabíjení, tedy bezdrátového nabíjení dalšího zařízení. I to však po čas dosavadního testování sloužilo dobře. V neposlední řadě aktualizace obsahuje bezpečnostní záplaty platné k 1. březnu 2019.

Samsung Galaxy S10 512 GB

Rozměry149,9 × 70,4 × 7,8 mm, 157 g
DisplejSuper AMOLED, 6,1" (3 040 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorExynos 9 Octa (9820),
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 512 GB, microSDXC
Akumulátor3 400 mAh, doba nabíjení: 1:35 hodin

Oba Samsungy Galaxy S10 máme nadále v redakci a pokud vás o nich cokoliv zajímá, neváhejte se na nás obrátit. Například v diskuzi pod článkem.

Diskuze ke článku
Romualdo
Pozorujete na Galaxy S10 po nové aktualizaci nějaké zlepšení kvality fotek a videí (ve dne v noci) nebo rychlejší spouštění fotoaparátu??
Milan
Chtěl jsem se zeptat na výdrž baterie a rychlost nabíjení např z 20% na 90% u modelu S10? Děkuji
Daniel Mikula
Dobrý den, doposud si nejsem jist nastavením stabilizace obrazu při natáčení videa. V nastavení fotoaparátu je funkce k zaškrtnutí "Stabilizace videa", ale další možnost aktivace "Super stabilní" je přímo v rozhraní natáčení videa v horní liště.
Na technické podpoře mi řekli, že aktivace optické / hardwarové stabilizace je v nastavení fotoaparátu a "super stabilní" v rozhraní natáčení videa je softwarová stabilizace.
Z jakého důvodu se tedy při nastavení "Stabilizace videa" v nastavení fotoaparátu obraz přiblíží, když se jedná o optickou / hardwarovou stabilizaci obrazu? (při nastavení "super stabilní" se obraz nepřiblíží)
Myslel jsem, že tato stabilizace funguje díky volnějšímu pohybu čočky v telefonu, čímž se stabilizuje obraz..
Jak to tedy je? Případně předem děkuji za vysvětlení..
Pesedm
A kde je to noční aktualizace? :))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze