Samsung Galaxy Note II se bude prodávat i v růžové variantě

1

Nejpopulárnější "tabletofon" Galaxy Note II od Samsungu bude již brzy dostupný také v růžové barevné variantě. Nová barva doplní spektrum výběru tak, aby byl dostatečný i pro dámskou část zákazníků.

Druhá generace tabletofonu Galaxy Note se zpočátku začínala prodávat v bílé a šedé verzi. V lednu k nim také přibily červená a hnědá. Samsungu to však nestačí a připravuje další barvu. Tentokráte se jedná o růžovou a všem je určitě jasné, že to nebude zrovna barva pro všechny. To ale ani není cílem. Samsung totiž s touto variantou dává za cíl zamířit na všechny holky, slečny a dámy, zkrátka příslušnice ženského pohlaví, což se v kombinací s nepochybně opět silným marketingovým doprovodem může podařit.

Čtěte také: Recenze Samsung Galaxy Note II – Obr nejen velikostí

Samsung Galaxy Note II je nejpopulárnějším zástupcem nové kategorie smartphonů, tzv. tabletofonů. Od listopadu 2012 doposud se ho prodalo více než 5 milionů kusů, což je u zařízení s tak specifickými rozměry, které rozhodně nejsou pro každého, rozhodně velký úspěch. O možném nástupnickém modelu Galaxy Note III se spekuluje ve smyslu představení na Mobile World Congress 2013, tedy už za dva týdny v Barceloně. Prodej růžové varianty by měl začít tak, aby stihl blížící se svátek svatého Valentýna.

Zdroje: gsmarena.com, samsung.com

Diskuze ke článku
Martin
No to je užasny.Mam note 1 v krasne dark blue a ty nove kombinace bílá,stribrna a ruzova se mi vubec nelibi.Jsem zvedavy
jak to bude u Note 3

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze