Samsung Galaxy M31s nabídne Infinity-O displej a 6 000mAh baterii

aktualizováno
Samsung Galaxy M31s nabídne Infinity-O displej a 6 000mAh baterii
Fotografie: Amazon
  • Půjde o první telefon řady Galaxy M s průstřelem v displeji
  • Do AMOLED panelu bude integrována čtečka otisků prstů
  • Zadní strana bude domovem hned čtyř fotoaparátů

Aktualizováno 21. 7. 2020

Server mysmartprice.com zveřejnil screenshot, který potvrdil včerejší spekulace o procesoru. Samsung Galaxy M31s skutečně nabídne Exynos 9611.

Samsung Galaxy M31s

Původní informace z 20. 7. 2020

Indické stránky Amazonu prozradily nově chystaný Samsung Galaxy M31s, který volně naváže na letošní Galaxy M31, jehož jsme se na evropských trzích nedočkali. Bude nadále lákat na obří baterii s kapacitou 6 000 mAh. Podporováno bude 25W nabíjení a rovněž funkce reverzního nabíjení prostřednictvím USB kabelu.

Samsung Galaxy M31s

Zajímavě vypadá též Super AMOLED displej. Vůbec prvně se totiž v řadě Galaxy M vyskytuje typ Infinity-O, tedy varianta s průstřelem namísto výřezu. Přesné údaje o úhlopříčce chybí, avšak víme, že bude nasazeno Full HD+ rozlišení a přímo do displeje bude integrována čtečka otisků prstů. Očekává se, že se v telefonu objeví Exynos 9611 s 6GB RAM a až 128GB úložným prostorem. Nijak nepřekvapí nejnovější Android 10 s nadstavbou One UI.

Samsung Galaxy M31s

Na zadní straně budou hned čtyři fotoaparáty, přičemž ten hlavní má nabídnout 64megapixelové rozlišení. K představení dojde 30. července, avšak s dostupností a evropském trhu je to velmi nejisté.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze