Samsung Galaxy A60 je další Jihokorejec s dírou v displeji

7
Samsung Galaxy A60 je další Jihokorejec s dírou v displeji
  • Řada A se kompletuje nejnovějším přírůstkem Galaxy A60
  • Nabízí 6,3palcový displej s dírou v levém horním rohu
  • Potěší výkonným procesorem Snapdragon 675
  • Nechybí trojitý zadní fotoaparát

Samsung přesně před týdnem pořádal tiskovou konferenci, kdy představil například Galaxy A40 nebo výsuvný Galaxy A80. Dnes pořádal obdobnou konferenci pro čínský trh, kde se mezi novinkami objevil smartphone Galaxy A60, jak informoval mysmartprice.com. Má dle všech informací navázat na loňský Galaxy A6s. Lze to snadno rozpoznat. V jeho 6,3palcovém Full HD+ displeji se totiž nenachází výřez, ale průstřel. Umístěn je v levém horním rohu.

Samsung Galaxy A60
Samsung Galaxy A60

Samotné označení telefonu působí trochu zmatečně. Například čtečku otisků prstů najdeme na zádech. Paradoxně Samsung Galaxy A50 ji už má v displeji. Hardwarová výbava stanula na osmijádrovém procesoru Snapdragon 675, 6GB operační paměti a také 128GB interním úložišti. Potěší baterie s kapacitou 3 500 mAh a podpora rychlého nabíjení skrze USB-C.

Oči zájemců bude jistě strhávat trojitý zadní fotoaparát. Hlavní snímač má 32megapixelové rozlišení a světelnost f/1.7. Sekundární snímač má 8 megapixelů, světelnost f/2.2 a je ultraširokoúhlý se záběrem 123°. Nakonec zde máme 5megapixelový fotoaparát pro práci s hloubkou ostrosti.

Cena nového Samsungu Galaxy A60 se na čínském trhu má pohybovat kolem 300 dolarů, což je v přepočtu něco málo přes 8 tisíc korun.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Lepší Jihokorejec s dírou v displeji než Severokorejec s dírou v hlavě...
Martin
Vážně to musí vypadat jako Xiaomi té hrozné jak ten Samsung musí vše kopírovat.
Tečka
Aha, tak mi milé Géčko ukaž bezdrátová sluchátka, která dokáží nahradit kupříkladu přehrát mé KZ zs5, nebo Ibassa It01 a nestojí raketu. Asi ne, viď ty trumbero, protože prostě bezdrát ještě pořád nedosahuje kvalit drátu a v dohledné době ani nedosáhne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze