Samsung dnes představí dvě novinky. Obě potěší zvýšenou odolností

Samsung dnes představí dvě novinky. Obě potěší zvýšenou odolností
Fotografie: Evan Blass
  • Představí se modely Galaxy A53 5G a Galaxy A33 5G
  • Oba mají u hlavního fotoaparátu optickou stabilizaci obrazu
  • Společným jmenovatelem jsou i Super AMOLED displeje

Jihokorejský výrobce dnes představí novinky řady Galaxy A, avšak velké překvapení očekávat nemůžeme. Výrobci se již tradičně nepodařilo vůbec nic uhlídat a Evan Blass zveřejnil, že se dočkáme jen dvou novinek. Jmenovitě půjde o Samsung Galaxy A53 5G a Galaxy A33 5G. Ačkoliv například po designové stránce novinky příliš zásadních inovací nepřináší, výbavou hravě zastíní mnohou konkurenci ve střední třídě.

Samsung Galaxy A33 5G bude lákat na 6,4" Super AMOLED displej s 90 Hz a Full HD+ rozlišením. Velkým překvapením je zvýšená odolnost se stupněm krytí IP67, která ve střední třídě rozhodně není obvyklá. V rámci příjemných překvapení musíme zmínit, že bude nasazen 48Mpx hlavní fotoaparát s optickou stabilizací obrazu. Radost udělá i baterie s kapacitou 5 000 mAh a 25W nabíjení, ačkoliv v rychlosti nabíjení zůstává Samsung pozadu. Smířit se budete muset i s absencí koncovky nabíječky v základním balení.

Samsung Galaxy A33 5G

Druhou novinkou bude Galaxy A53 5G, u něhož si zřejmě říkáte, co nabídne. Takřka kompletní výbavu loňských modelů převzal výše popsaný Galaxy A33 5G. Změny ale samozřejmě budou. Zůstane zachována zvýšená odolnost, displej však povyroste na 6,5" a oslní 120 Hz. Kvalitnější je i hlavní fotoaparát s 64 megapixely a optickou stabilizací obrazu. Potěšit by měl i nový 5nm procesor Exynos 1280. Veškeré další podrobnosti se dozvíme již dnes odpoledne, kdy se telefony oficiálně představí.

Samsung Galaxy A53 5G
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze