Samsung chystá Galaxy F41 s velkou baterií. Zveřejnil první video

aktualizováno
Samsung chystá Galaxy F41 s velkou baterií. Zveřejnil první video
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Baterie bude mít působivou kapacitu 6 000 mAh
  • K představení pro indický trh dojde 8. října

Aktualizováno 25. 9. 2020

Na chystaný Galaxy F41 už láká i samotný Samsung, který zveřejnil první video. V něm vyzdvihuje velký displej a můžeme vidět i vzhled telefonu. Výbavu však z větší části výrobce střeží pod pokličkou a zřejmě si budeme muset počkat do 8. října, kdy dojde k oficiálnímu představení.

Původní informace z 24. 9. 2020

Samsung v současné době spravuje na své poměry nezvykle malý počet řad mobilních telefonů. Máme zde vlajkové modely Galaxy S a Note, ohebné Galaxy Z, dostupnější Galaxy A a následně i řadu Galaxy M, která se s řadou Galaxy A často velmi mísí. Nyní výrobce chystá zavedení série Galaxy F a hned první model bude odhalen zkraje října, naznačují to informace od flipkart.com.

Samsung Galaxy F41

Ze zveřejněného obrázku máme možnost nahlédnout na chystaný telefon. Ten bude mít velký Super AMOLED displej s malými rámečky a menším výřezem ve tvaru písmena U pro čelní fotoaparát. Na zadní straně bude modul se třemi fotoaparáty a také kapacitní čtečka otisků prstů. Prozrazen byl i další trumf, kterým myslíme baterii s kapacitou 6 000 mAh.

Samsung Galaxy F41

K představení Samsungu Galaxy F41 dojde již 8. října, avšak půjde o premiéru pro indický trh. Prozatím není zřejmé, jaké plány s novou řadou Samsung má a zda se s ní setkáme i na evropských trzích.