S Xiaomimobile.cz do Hong Kongu

4

Xiaomimobile.cz vyhlašuje velkou podzimní soutěž českého internetu o zájezd do největšího Mi Home na světě v Hong Kongu a o 20 dalších skvělých cen. Zúčastněte se, odpovězte na otázku a sbírejte podporu od svých přátel. Cesta do jedné z největších světových metropolí pro vás může začít právě teď!

Výstavy, workshopy, možnost vyzkoušet si to nejnovější od Xiaomi nebo promluvit si přímo s lidmi, kteří tvoří tým Xiaomi. To vše můžete zažít během plně hrazeného zájezdu s xm.cz do největšího „Mi Home“ společnosti Xiaomi v Hong Kongu. Výherce zájezdu obdrží navíc telefon Xiaomi dle vlastního výběru s kompletním českým LTE.

Soutěže se můžete účastnit zde

Soutěž probíhá do 30. září 2016, tak neotálejte! Kromě první ceny je ve hře ještě populární fitness náramek Mi Band 2, powerbanka s obří kapacitou 20.000mAh nebo headset na virtuální realitu Xiaomi VR Play. Cenou útěchy je pak praktické programovatelné tlačítko Mi Key.

Xiaomimobile soutěž

mobilenet.cz je mediálním partnerem soutěže.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Ten kto tam pôjdete tak si dajte zavolať CEO na koberček a pekne ho treba zdrbať za to že tie telefóny nemajú naše LTE. Potom sa snáď dočkáme.
Radek Počepný
Už se těším na pěkný výlet.
Vladimír Březina
Vladimír Březina
Tak z tohohle Ondřejovi regulérně praskne cévka :)
maser
Nezapomněli jste na označení "komerční článek"?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze