Ronaldo bude propagovat Benq-Siemens

Mobilní telefony společnosti BenQ-Siemens bude propagovat brazilská fotbalová hvězda Ronaldo. Fotbalista bude od března/dubna 2006 hlavní hvězdou televizní a tištěné reklamní kampaně propagující high-endový 3G telefon BenQ-Siemens EF81.

-- Tisková zpráva --

Brazilská fotbalová hvězda Ronaldo bude od nynějška kopat za BenQ Mobile. Mimořádně talentovaný devětadvacetiletý sportovec z klubu Real Madrid začne BenQ Mobile propagovat od jara 2006. K této spolupráci dovedla BenQ Mobile úvaha, že Ronaldo ztělesňuje veškeré charakteristiky značky BenQ-Siemens: je náročný, originální, autentický, plný energie a radosti.

Ronaldo bude od března/dubna 2006 propagovat high-endový 3G telefon BenQ-Siemens EF81 v televizních reklamních spotech i v klasických novinových inzerátech. BenQ-Siemens EF81 je prvním z mobilních telefonů, který se bude prodávat pod novou značkou BenQ-Siemens. Do prodeje bude uvolněn i speciální Ronaldův mobil (C75 Ronaldo Limited Edition) s exkluzivním obrazovým materiálem a jeho podpisem na spodní straně krytu.

Ronaldo Luiz Nazario de Lima, známý jako Ronaldo či jako „Il Phenomeno“, není jen jedním z nejznámějších světových fotbalistů současnosti. Patří k nejlepším fotbalistům všech dob! Z dlouhého seznamu jeho ocenění stojí za zmínku zejména:

  • Trojnásobný držitel titulu „Nejlepší světový hráč roku“ udělovaný FIFA (1996, 1997 a 2002)
  • Dvojnásobný držitel titulu „Nejlepší evropský fotbalista roku“ (1997 a 2002)
  • Dvojnásobný mistr světa ve fotbale (výhra s brazilským mužstvem v letech 1994 a 2002)
  • Šestinásobný držitel titulu „Nejproduktivnější hráč roku“ v různých ligách a šampionátech

„Ronaldo stejně jako naše mobilní telefony ztělesňuje maximální přesnost, maximální výkon, výjimečnou kvalitu a exkluzivní životní styl. Navíc skvěle doplňuje naše nedávno oznámené sponzorství fotbalového družstva Real Madrid. Těšíme se, že se stane dalším silným hráčem v týmu BenQ Mobile,“ uvedl výkonný ředitel BenQ Mobile Clemens Joos.

A co z toho plyne?

Benq-Siemens se zřejmě snaží "vyhrabat" se z nepříznivé pozice na celosvětovém trhu a dokazuje to nejenom tímto krokem. Osobně si myslím, že je to velký krok vpřed a že se mu to vyplatí. Pokud tedy bude vyrábět levné a hlavně kvalitní telefony (což se rozhodně nedá říci o předchozích telefonech Siemens, a to zejména o řadě x65) a nestane se něco nepředvídateleného, tak bude jeho podíl na trhu jenom stoupat. Sice to nelze říci s takovou jistotou, neboť nikdo nemůže tušit jak se telefony budou lidem líbit, ale osobně si to myslím.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze