Redmi Note 9 Pro (Max) láká na velký displej

13
Redmi Note 9 Pro (Max) láká na velký displej
  • Nabídne celkem 5 fotoaparátů
  • Pohání jej Snapdragon 720
  • Začne se prodávat na konci března v Indii

Xiaomi mělo řadu Mi Max, která po tři generace nabízela větší displeje, než je obvyklý standard. Už to vypadalo, že je s ní konec, ale nakonec jsme se dočkali reinkarnace podobě Redmi Note 9 Pro Max. Ten nabídne displej s úhlopříčkou 6,67 palce a čtveřici kamer.

Redmi Note 9 Pro Max

O jeho pohon se postará Snapdragon 720 v kombinaci se 6/8 GB RAM a 64/128GB vnitřním úložištěm. Krom velkého displeje je na telefonu zajímavá i sestava kamer na jeho zádi. Ta hlavní má rozlišení 64 megapixelů, širokoúhlý 8 Mpx, 5 Mpx makro kamera a 2 Mpx senzor hloubky. Sestavu doplňuje 32Mpx snímač v průstřelu na čelní straně. Jak informuje gsmarena.com, kromě vylepšeného nočního módu by měl fotoaparát nabídnout i možnost ukládat snímky ve formátu RAW.

Redmi Note 9 Pro Max

Telefon bude opatřen baterií s kapacitou 5020 mAh a schopností použít nabíjecí výkon 33W, přičemž adaptér by měl být v základním balení.

Redmi Note 9 Pro Max

Prodej v Indii začne 25. března, další trhy budou zřejmě následovat. Ceny se budou pohybovat podle přepočtu okolo 6 až 7 tisíc korun v závislosti na zvolené paměťové variantě.

Kromě toho se do prodeje podívá i odlehčená varianta, které v názvu chybí slovo Max. Její hlavní odlišností je především menší rozlišení hlavního snímače (48 megapixelů) a také selfie fotoaparátu (16 megapixelů).

Diskuze ke článku
Eedx
Uf, ještě že je tam Snapdragon a ne nekvalitní prehrivajici se Mediatek.
Beny
A normální verze nebudou? Note 9 / Note 9 Pro? Nebo články o těchto modelech budou doplněny?
Tomáš
Dle mého to s řadou Mi max nemá nic společného.
ghj
kez by aspon obcas lakali vyrobci misto na velke displaye na male rozmery.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze