První střípky informací o chystaném Xiaomi Redmi Note 2

Xiaomi ve svých dílnách nejspíše kutí nový model svého Redmi Note, který patří do kategorie tabletofonů. První verze tohoto telefonu k nám dorazila na trh v letošním roce a přinesla, jak je u Xiaomi zvykem, zajímavou výbavu za dostupnou cenu.

Nedlouho po uvedení modelu Xiaomi Redmi Note se začínají dostávat na povrch informace o vylepšené verzi, která je pojmenovaná jednoduše Xiaomi Redmi Note 2. Na veřejnost se dostaly první fotografie zadního panelu a také některé základní specifikace, které jdou ruku v ruce s vyšší střední třídou, do které telefon spadá. Zachován byl údajně také velký 5,5palcový displej, ale to není jisté.

Uniklé snímky zadního panelu

Ze specifikací je známý čipset, kterým by měl být nový 64bitový Snapdragon 615, který bude doplněn 2 GB operační paměti. Zadní fotoaparát má poté nabídnout rozlišení 13Mpx. Rozměry zadního panelu, který si můžete prohlédnout na fotkách, jsou 159 × 82 milimetrů, což je více, než finální rozměry původního Redmi Note, který měl půdorysné rozměry 154 × 78,8 milimetrů. To by pak mohlo naznačovat, že se u Redmi Note 2 bude zvětšovat i displej. Základní cena telefonu by přitom měla startovat na 244 dolarech, což je přibližně 6 500 korun s DPH.

Zdroje: phonearena.com, chinese.vr-zone.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze