Přivítejte tabletnet.cz - největší český web o tabletech

4

Ve středu 15. 2. přešel pod křídla mobilenet.cz server o tabletech s novým názvem tabletnet.cz. Podívejte se, jak nový web vypadá a jaké zajímavosti na jeho stránkách naleznete. Můžete se těšit na řadu novinek.

Server tabletnet.cz není na webu žádným nováčkem. Za 1,5 roku svého působení si vydobyl místo největšího českého webu o tabletech a na jeho stránkách můžete každý den najít aktuální informace ze světa tabletů i jejich recenze. Díky spojení s mobilenet.cz se můžete těšit na bohatší obsah a mnoho dalších novinek. Chystáme také kompletní redesign webu a... však uvidíte sami, nechte se překvapit.

tabletnet.cz - český web o tabletech

Stejně jako mobilenet.cz má i náš nový sesterský server své profily na sociálních sítích. Pokud vás zajímají tablety a nechcete přijít o zajímavosti a novinky, přidejte si tabletnet.cz na Facebooku, Google a Twitteru.

Sociální sítě tabletnet.cz

Novinky ze serveru tabletnet.cz můžete sledovat jak skrze RSS, tak pomocí nového výpisu v pravém sloupci mobilenet.cz. Již brzy se můžete těšit na první novinky, které vzejdou ze spojení mobilenet.cz a tabletnet.cz

Výpis článků z tabletnet.cz naleznete na mobilenet.cz v pravém sloupci

Jak se vám tabletnet.cz líbí? Co hodnotíte pozitivně a co naopak postrádáte? Jaké novinky byste přivítali? Těšíme se na vaše názory v diskuzi pod článkem nebo rovnou pod tímto článkem na tabletnet.cz.

Diskuze ke článku
Lukas

Tento web jsem sledoval již dříve a bohužel musím říct, že byl velmi špatný, což mimo jiné, platí stále. Doufám, že tím, že ho vzal pod svá křídla mobilenet se zlepší a ukáže se na něm profesionální nebo alespoň precizní práce.
Plusy a mínusy, dle mého názoru:
+ dobrý nápad na námět webu
+ jednoduchý design a celková přehlednost webu
- pouhý nápad nedotažený do konce
- velmi špatné, v zásadě nulové, recenze
- řada informací v technických specifikacích je nepřesná nebo je špatně uvedená (následek toho, že řada tabletů se dává na web ještě před tím, než jdou do prodeje a tak recenzent uvede domnělé informace o zařízení, které se pak ukážou jako falešné a po uvedení přístroje do prodeje článek, resp. recenzi, již nedoplní)…
dementnet
Svuj k svemu, aneb traged k tragedovi seda...stejne nikdy nebude tenhle splacanej blog cist vic lidi nez 3 nej cesky weby o mobilech

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze