Připravovaný Cube I7: první „Číňan“ s Intel Core M

1

I když jsme už slyšeli o několika noteboocích, nebo lépe řečeno hybridech, které budou vybaveny čipovou sadou Intel Core M, Cube I7 je i tak zajímavý. Ptáte se proč? S největší pravděpodobností totiž bude vůbec prvním „Číňanem“, který nabídne právě procesor Intel Core M.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Zpráva o tom, že Cube připravuje nový tablet, se objevila na sociální síti Weibo a posléze o ní informovaly známé zahraniční servery. Cube I7 by měl přitom nabídnout 11,6palcový displej, ostatní hardwarovou parametry (samozřejmě kromě použití procesoru Intel Core M) jsou prozatím neznámé.

cube-i7-intelcorem2

TIP: Špičkový Huawei MediaPad X2 na prvních snímcích: nabídne osmijádrový procesor a 3 GB RAM

Díky použití Intel Core M by měl být tablet mimořádně tenký – mluví se o tloušťce pouhých 5,8 mm. Víme ještě to, že tablet poběží pod taktovkou operačního systému Windows, bude podporovat i 4G sítě a jeho tělo bude z hliníku. Další informace se dozvíme až 6. ledna, kdy má být novinka představena. Dostupná by z počátku měla být pouze v Číně, jak je však zvkem, na prodejních portálech, které posílají produkty i do Evropy, by se měl objevit velmi brzy. 

Zdroj: Weibo, Liliputing