Bude Motorola One Pro mistrem fotografie? Láká na čtyři fotoaparáty

2× aktualizováno
15
Bude Motorola One Pro mistrem fotografie? Láká na čtyři fotoaparáty
  • Motorola zřejmě připravuje smarthone se čtyřmi hlavními fotoaparáty
  • Hlavní snímač má mít 48 megapixelů
  • Displej naroste na 6,2 palce

Aktualizováno 14. 8. 2019

Evan Blass zveřejnil fotografii, která jednoznačně potvrzuje název One Pro. Z produktového stolku lze vidět, že telefon nabídne teleobjektiv a také ultraširokoúhlý objektiv. Bude také zařazen do programu Android One, což znamená pravidelné a rychlé aktualizace.

Motorola One Pro

Aktualizováno 19. 6. 2019

Po více než dvou měsících unikly další informace o chystané Motorole se čtyřmi fotoaparáty na zadní straně. Spekuluje se, že ponese název One Pro a vystouplý hrb obdélníkového tvaru na zadní straně ubytuje nejen čtyři fotoaparáty, ale také logo Motoroly. Nově se na chystanou novinku můžeme podívat ve třech odlišných barevných variantách.

Motorola One Pro
Motorola One Pro

Původní informace ze 4. 4. 2019

@OnLeaks odhalil nákresy doposud neznámého a prozatím bezejmenného smartphonu Motorola. Dle designu, který ještě nemusí být zcela finální, by mohlo jít o další model řady One. Na každý pád největší zajímavost čeká na zadní straně – je to čtveřice fotoaparátů. Nebudeme zřejmě sami, kterým sestava lehce připomněla novou Nokii 9 PureView. Nezbývá než počkat, jakou sestavu Motorola zvolí a k čemu každý ze čtyř fotoaparátů bude. Prozatím víme, že rozlišení zřejmě hlavního fotoaparátu má činit 48 megapixelů.

Další známé informace prozradily rozměry telefonu, ty mají činit 158,7 × 75 × 8,8 milimetrů, přičemž do takto velkého těla se vměstná displej s úhlopříčkou 6,2 palce. Na mobilu můžeme spatřit také USB-C a 3,5mm jack, což rádi vidíme. Další informace však prozatím známé nejsou.

Diskuze ke článku
kleinak
Se všichni výrobci doslova posrali, telefon skoro 16 cm na výšku.
To vážně většina lidí chce takové velké obludy?
Já tada ne, ideální velikost je u Samsungu e10, viděl jsem ho na živo a musím říct, že ten se povedl.
#TFS
Zajímavé ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Petarda
Hezký vařič, uvařím si na těch plotýnkách nudle.
PDD
Škoda toho notche, vypadala by ještě lépe.Jinak ta černá a fialová vypadá zajímavě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze